bugün EV modu deniyordum batarya zayıf EV mod kullanılamıyor dedi batarya mı bitti? baktım 50-60k diyor bataryalara daha yeni aldım çok para ya
heee yani birazcık 3-5 km gitsem B ye taksam sarjı dolduran sonra tıklasam devreye girecek bataryalık bişi yok yani oh be rahatladımAlıntıyı görüntüle hibrit bataryanizin şarji yok ondan çalişmamakta
garajda oldugum yerde denedim büyük ihtimal sarjı yok ne bileyim daha önce hybrid araba kullanmadım ki xDHayır bataryan bitmedi veya bir sorun yok. Aracın bataryayı giderken şarj ediyor. Bu yüzden benzinli motorun çalışması ve bataryaları şarj etmesi gerekiyor. Bataryada depolanan enerji azalınca bu uyarıyı veriyor. Ekrandan elektrik kısmı var. Aracın motorunun bataryasının elektrik motorunun falan olduğu bir kısım. Oradan bataryanın şarjını görebilirsin.
Ben bir sürü corolla/ch-r hybride bindim yaptım. Az çok biliyorum.heee yani birazcık 3-5 km gitsem B ye taksam sarjı dolduran sonra tıklasam devreye girecek bataryalık bişi yok yani oh be rahatladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
garajda oldugum yerde denedim büyük ihtimal sarjı yok ne bileyim daha önce hybrid araba kullanmadım ki xD
bende şehir içinde çok uyguna geldiği için aldım kadıköy esenler arasını 3.8 e kadar düşürdüm 100 km yi 150 lira gibi bir şeye gitmek bedava ciddenBen bir sürü corolla/ch-r hybride bindim yaptım. Az çok biliyorum.
İlk kalkış , yakıt ekonomisi , olmayan vites geçişleri güzel bir araç. Rampa aşağı giderken yola bağlı frene basmayı bırak. Olabildiğince rejenerasyon yaptır. Parasını hakeden bir hybrid arabadır
Yoğun trafikte çok farkediyor. Gaz vermediğin sürece çalışmıyor elektrikle devam ediyorsunbende şehir içinde çok uyguna geldiği için aldım kadıköy esenler arasını 3.8 e kadar düşürdüm 100 km yi 150 lira gibi bir şeye gitmek bedava cidden
ben cam açık gezdiğim için benzinli motor devreye girince korkuyorum şuanlık arabadan tek memnun kalmadığım şey buYoğun trafikte çok farkediyor. Gaz vermediğin sürece çalışmıyor elektrikle devam ediyorsun