i7 11700 çektiği güç normal mi

zimbirti

80+
Reaksiyon skoru
3
Başlıkta belirtmiş olduğum işlemcimin termal macunun yenilemiştim ve test yapmak istedim sıcaklık değerlerini görmek için. Prime95 testi yaptım hiçbir ayar yapmadan direk olarak başlattım testi yaklaşık olarak 8 dakika boyunca 155-165 w bandıda güç çekip 65-75 derece bandında dolaştı. 8 dakikanın sonunda birde 200-205 w bandında güç çekmeye başladı ve derece normal olarak aşırı yükseldi ve tesit 10 dakika sonunda kapattım. İşlemcini 200w bandında güç çekmesi normal mi ? 155-165 w bandında sıcaklıklar normal mi?
Termal macun olarak MX-6 kulladım
Soğutucum CM Hyper 212 Black Edition

Anakart modelin nedir?

Günlük kullanımda veya oyun oynarken 200w çekmez dimi stres testi ile alakalı bir durum
Aynen işkence testinde ki gibi olmaz ama bu kadar ısınmasının ya da yüksek güç tüketmesinin çok da önemi yok, istersen BİOS'dan Power Limit ayarlayabilirsin.

Aynen işkence testinde ki gibi olmaz ama bu kadar ısınmasının ya da yüksek güç tüketmesinin çok da önemi yok, istersen BİOS'dan Power Limit ayarlayabilirsin.
Nasıl ayarlanıyor power limit örnek bir yazı veya video var mı linkini atabileceğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,011
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri