Hangi Tür Müzik Dinliyorsunuz?

1. Sagopa Kajmer 2. Sagopa Kajmer 3. Sagopa Kajmer 4. Sagopa Kajmer 5. Sagopa Kajmer 6. Sagopa Kajmer 7. Sagopa Kajmer 8. Sagopa Kajmer 9. Sagopa Kajmer 10. Sagopa Kajmer.

O neymiş öyle 150 müzik 22 gb ise benim 2k lık listeyi 1tb hafıza bile kurtarmıyor. Bu arada apple müziği pc de kullanıyormusunuz?
Kullanıyorum ama indirmedim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Sagopa Kajmer 2. Sagopa Kajmer 3. Sagopa Kajmer 4. Sagopa Kajmer 5. Sagopa Kajmer 6. Sagopa Kajmer 7. Sagopa Kajmer 8. Sagopa Kajmer 9. Sagopa Kajmer 10. Sagopa Kajmer.
Geceler güzel baya

Çoğunu 2 yıl önce dinledim sarmıyor suan

Kullanıyorum ama indirmedim hocam

Geceler güzel baya

Çoğunu 2 yıl önce dinledim sarmıyor suan

Hocam Karaoğlan Gürkan Demirez, Mehmet Demirtaş, Oğuz Yılmaz'a da şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler Hocam ben Şuan bunları dinliyorum bi dediklerinize bakayım

Türkçe hariç her şey olur ,birde metalin abartılı olanları .

Türkçe hariç her şey olur ,birde metalin abartılı olanları .
Türkçe uzi çakal bozuyor aga 2000ler dinle seversin çok güzel Manganın hayat bu işte si de çok güzel dinlemeni oneririm

Türkçe uzi çakal bozuyor aga 2000ler dinle seversin çok güzel Manganın hayat bu işte si de çok güzel dinlemeni oneririm
Bir tane listem var bir süre dinledim . Genelde Türkçe rock vardı. Şimdi sadece barış Manço var arada karışık açınca denk geliyor. Bı ara yine birine tutulursak döneriz :) İSNSİSBSİSNDJDNDJND

metal, rock, anadolu rock, nadiren rap.

sıkça: rap, r&b
bazen: techno, rave

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,445
Üyeler
183,284
Son üye
KİRPİ1