Hotspot sıcaklıgı 110 derece

Reaksiyon skoru
15
Selam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt

Selam ekran kartını alalı 3 ay oldu hotspot sıcaklığı oyunlarda 110 derece normal sıcaklığı ise 65 sizce hotspot normal mi? Rx 6650xt
Macun özelliğini yitirmiş . Macun değişin .

Hotspot 110 a kadar dayaniyor da tam sinirda sıfır mi aldiniz kartı

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
sıfır hepsiburadadan aldım gönderip değisim istemelimiyim servisinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart sıfır hocam belki sorun olabilir ama hotspot sıcaklıgı
Hotspod 110 derece sinir zaten benim rx 6700 100 derede hotspod normal olanda 60fln amd nin ölçümleri doğru değil ama baska programdan bakalibilirmisini afterburner de varsa hotspod sicakligi

Ekran kartı 2.elmi hocam eğer 2.else macun ve pad bakımı gerekiyordur. Hotspot genelde normal gpu sıcaklıklarından fazla olur. Ayrıca kasanın hava akımıda önemli.

Kart sıfırsa direk gönder iade al

Ayrıca başka kart al amd5000 serisinde sıkıntı fazla oluyor

Hocam kart sıfır
Macun özelliğini yitirmiş . Macun değişin .

Kart sıfırsa direk gönder iade al

Ayrıca başka kart al amd5000 serisinde sıkıntı fazla oluyor
Kart sıfır hocam

Ekran kartı 2.elmi hocam eğer 2.else macun ve pad bakımı gerekiyordur. Hotspot genelde normal gpu sıcaklıklarından fazla olur. Ayrıca kasanın hava akımıda önemli.
Kart sıfır hocam 3 aylık ve kasa Corsair spec delta

Hocam kart sıfır

Kart sıfır hocam

Kart sıfır hocam 3 aylık ve kasa Corsair spec delta
Nereden aldınız kartı 110c hotspot normal değil.

Hocam Hepsiburadadan aldım servise göndereceğim kartı
çekirdek sıcaklığı 65ken hotspot 110 ilginçmiş termal ped koymayı falan mı unuttular acaba. Belki algılamasında sıkıntı vardır servise gönderin garanti olsun

Geri