Hotspot sıcaklıgı 110 derece

çekirdek sıcaklığı 65ken hotspot 110 ilginçmiş termal ped koymayı falan mı unuttular acaba. Belki algılamasında sıkıntı vardır servise gönderin garanti olsun
Hocam bu sebepten dolayı PC’de kapanma sorunu yaşıyorum oyunlarda göndereceğim servise

direkt değişim iste hocam o zaman
Hocam alalı 3 ay oldu asusa gönderirken açıklama sorun kısmına sorunları yazıp değişim istiyorum desem olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim iste garanti ile uğraşma .
Hocam alalı 3 ay oldu asusa gönderirken açıklama sorun kısmına sorunları yazıp değişim istiyorum desem olur mu

Yeni kartta 110 olmamalı bjr sorun vardır. Servislik onun işi.

Sayın Mehmet hocam kartı 28 Kasım 2023 de aldım yani hemen hemen üç ay oldu bugün paketleyip asusa göndereceğim sorunu açıklama kısmına direkt olarak ürünün değişimini talep ediyorum desem olur mu

KASA SPEC DELTA diyor hocam ondan o kadar çıkmaz herhalde de önü sökünce gpu bir 5 derece düşüyordu bende benzer bir şey olmasın

KASA SPEC DELTA diyor hocam ondan o kadar çıkmaz herhalde de önü sökünce gpu bir 5 derece düşüyordu bende benzer bir şey olmasın
Spec Delta o kadar kotü değil. Yan kapak açık falanda 110 dereceyse servislik o.

Sayın Mehmet hocam kartı 28 Kasım 2023 de aldım yani hemen hemen üç ay oldu bugün paketleyip asusa göndereceğim sorunu açıklama kısmına direkt olarak ürünün değişimini talep ediyorum desem olur mu
Sorun hatalı montaj ya da termal macun eksikliğindense değiştirmezler onu, ki gerekte yok.

Hocam bu sebepten dolayı PC’de kapanma sorunu yaşıyorum oyunlarda göndereceğim servise
hocam kasanın önünü yada yan camı söküp dener misin belki ondandır yada denedin mi bilmiyorum yine sıcaksa kesin sıkıntılı

Hocam kapağı açıp deneyeceğim ancak eğer ki
Kasadan olmuş olsaydı gpunun kendi
Sıcaklığı da aşırı artardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun hatalı montaj ya da termal macun eksikliğindense değiştirmezler onu, ki gerekte yok.
Sorunu açıklayıcı bir şekilde yazacağım değişim istediğimi
Talep edeceğim muhtemelen PC’nin kapanması da bu hotspot sıcaklığından dolayı fanlar da aşırı derecede çalışıyor yoksa 65 derecelik karttın fan devri 3000 rpm %85 olmamalı hotspot 110 c olduğundan dolayı bu kadar devirli çalışıyor diye düşünüyorum

Benim Asus Rx 6650 XT de 115 derecelere çıkıyor. Manuel fan ayarı yapmadan oyun oynayamıyorum. Sanırım ben de göndereceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,366
Üyeler
187,326
Son üye
lexorion
Geri