2001 volvo s40 nasıldır

dizel pejo motoru var ayrıca turbolu güzel lpg uyumlu motorlarıda var. Araba almak önemli değil arabayı tamir edebilecek usta ve ihtiyacınız olduğunda bulunduğunuz ilde parça bulabilecekmisiniz öncelikle bunları araştırmanız gerekiyor.

dizel pejo motoru var ayrıca turbolu güzel lpg uyumlu motorlarıda var. Araba almak önemli değil arabayı tamir edebilecek usta ve ihtiyacınız olduğunda bulunduğunuz ilde parça bulabilecekmisiniz öncelikle bunları araştırmanız gerekiyor.
Ankarada vardir ya pek bilmiyorumda

Ankarada vardir ya pek bilmiyorumda
ankarada muhakkak vardır büyük şehir ama facebook gruplarına bakın google yorumlarına falan kanmayın 3 kişi şikayet edip google da kötü yorumları sildirebiliyorlar. facebook gruplarında da var gerçi aynısı ama gerçek kullanıcıları bulun sohbet muhabbet yapın zaten anlarsınız

ankarada muhakkak vardır büyük şehir ama facebook gruplarına bakın google yorumlarına falan kanmayın 3 kişi şikayet edip google da kötü yorumları sildirebiliyorlar. facebook gruplarında da var gerçi aynısı ama gerçek kullanıcıları bulun sohbet muhabbet yapın zaten anlarsınız
Anladım teşekkürler

Anladım teşekkürler
Hocam bütçe göremedim. Ne tür bir aracı ne kadara arıyorsunuz? Belki daha güzel seçenekler çıkar. O yaşta bir volvo problem diye düşünüyorum. Normal şartlarda da volvolar tek olayı güvenlik gibi geliyor bana.

1.6 dizel motor bakıyorsan motor fordun TDCI motoru ve sağlam ama yakıtı yüksek ve orta halli gidişi olan bir dizel motor. Yakıtı yüksekten kastım bi 1.5 Dci kadar az yakmaz.

Parça olarak volvo pahalı bir markadır, 2001 modelinede bulaşılırmı bilemedim.
bizde 1.6 tdcı var 2 adet birisi 110luk diğeri 90lık ikiside fazla yakmıyor tabi kullanıma göre değişir ama öyle yüksek bir mazot yakmıyor

Hocam bütçe göremedim. Ne tür bir aracı ne kadara arıyorsunuz? Belki daha güzel seçenekler çıkar. O yaşta bir volvo problem diye düşünüyorum. Normal şartlarda da volvolar tek olayı güvenlik gibi geliyor bana.
Önemli olan da güvenlik biraz aslinda 310k cikar diye düşünüyorum en uç nokta 350 ama cikmayada bilir 350 310 var sayalim

bizde 1.6 tdcı var 2 adet birisi 110luk diğeri 90lık ikiside fazla yakmıyor tabi kullanıma göre değişir ama öyle yüksek bir mazot yakmıyor

Dediğim gibi 1.3 multi, 1.5 dcilere göre fazla yakıyor ama bir benzinli araç kadar yakmaz.

Dediğim gibi 1.3 multi, 1.5 dcilere göre fazla yakıyor ama bir benzinli araç kadar yakmaz.
sen hiç 1.3 multijetlerin yol bilgisayarındakinden çok daha fazla yaktığını bilmiyormusun? Youtube da tonlarca video var, google da bisuru şikayetler var, yol bilgisayarında 1-2 litre bile sapıyor 1,3multijet motor sıkıntılı. yaz google a çıkar yada pompada ölç 1.3 multijet aracı olan bir yakını olan varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğrudur, o kadarını bilemem ama cep yakmaz bence 1.6 tdcı
tdci zaten peugeot citroen hdi dizel motoru fordve mazda bu motoru kullanıyor. En az yakan motorlardan biri meşhur bir motor dizelde aynı zamanda çok uzun ömürlü. 301 c elyssee reklamlarında araç ilk geldğinde türkiye dünya turu yapıp reklama gerek olmadığını göstermişti hatırlarsınız. Zaten iyi bir motor olmasa mazda alıp mazda 3 modeline koymazdı. Triger bile kopartırsa motoru kurtarabilen teknolojisi var tabi bir yere kadar tutupta trigeri kopartıp denemeyin belki yokuş aşağı patlatır ama düzlükte eğmez önemli yerleri korur

2008 model s40 ımız vardı 1.6 dizel , turbosu bozuldu ve birdaha iflah olmadı motor sürekli korumaya alıyodu,2500 deviri geçmiyordu, arabayı 40 a almıştık sene 2012 de 2017 de sattık,turbosuna rahat 10 bin lira harcadık ama adam olmadı tabi düzgün ustaya da denk gelmemiş olabiliriz , sıfır turbo alıp koysaydık daha mantıklı olurdu o zaman için,yani güzel konforlu arabaydı ama bozulunca bir kere düzelmiyor

2008 model s40 ımız vardı 1.6 dizel , turbosu bozuldu ve birdaha iflah olmadı motor sürekli korumaya alıyodu,2500 deviri geçmiyordu, arabayı 40 a almıştık sene 2012 de 2017 de sattık,turbosuna rahat 10 bin lira harcadık ama adam olmadı tabi düzgün ustaya da denk gelmemiş olabiliriz , sıfır turbo alıp koysaydık daha mantıklı olurdu o zaman için,yani güzel konforlu arabaydı ama bozulunca bir kere düzelmiyor
Düzgünce bakimlari yapilsa arizalar iyi ustaya yaptirilsa cok masraf cikarirmi

hangi ilde hangi usta beceremdi o işi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri