Çözüldü✓ Hyperx quadcast tamir

Emirza

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhabalar yakın zamanda hyperx quadcast miktofonumun giriş soketi kablonun içine girdi ve bozuldu ürünü alalı 4 ay oldu nereden tamir ettirebilirim yetkili servisi falan var mı?

Merhabalar yakın zamanda hyperx quadcast miktofonumun giriş soketi kablonun içine girdi ve bozuldu ürünü alalı 4 ay oldu nereden tamir ettirebilirim yetkili servisi falan var mı?
Servise yolla. Hp ilgileniyordu en son.

Foto yollar mısın?

Ekler

• photo_2024-03-07_18-25-23.jpg
    photo_2024-03-07_18-25-23.jpg
    69.2 KB · Hit: 137
  • photo_2024-03-07_18-25-27.jpg
    photo_2024-03-07_18-25-27.jpg
    58.9 KB · Hit: 313
Soketin içindeki parça kablonun içine girdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Demirlerde biraz yamulmuş
Garantiye yollayın muhtelen soket değişimi yaparlar. Garanti ye vermeyeceğim derseniz işin ehli telefoncu da yapar o söketin değişimini.

Garantiye yollayın muhtelen soket değişimi yaparlar. Garanti ye vermeyeceğim derseniz işin ehli telefoncu da yapar o söketin değişimini.
eyvallah reis garanti kağıdının üstü yapıştığı için biraz yırtılmış eğer sorun olmaza gönderirim.

eyvallah reis garanti kağıdının üstü yapıştığı için biraz yırtılmış eğer sorun olmaza gönderirim.
Garanti firmasını ara veya aldığın yeri yardımcı olurlar.

amazondan almıştım. Hyperx galiba türkiyeyle çok ilgilenmiyor sitelerinde türkiye için tel no falan bulamadım yarın yazacağım hyperx'e

amazondan almıştım. Hyperx galiba türkiyeyle çok ilgilenmiyor sitelerinde türkiye için tel no falan bulamadım yarın yazacağım hyperx'e
Facebook üzerinden iletişim kur. Sorununu anlat bir süre sonra iletişime geçiyorlar.

Amazon ile iletişime geç, yardımcı olurlar.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,196
Üyeler
193,291
Son üye
gencali
Geri