İphone Single sim vs dual sim

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar yurt dışından bir iphone aldim ama single sim yaziyordu single dediği 1 fiziksel 1 Esim değil mi ? Dual sim dediği 2 tane fiziksel diye biliyorum doğrumudur bilen varmi. 14 serisinden beri böyle olucak diye biliyorum

Merhabalar yurt dışından bir iphone aldim ama single sim yaziyordu single dediği 1 fiziksel 1 Esim değil mi ? Dual sim dediği 2 tane fiziksel diye biliyorum doğrumudur bilen varmi. 14 serisinden beri böyle olucak diye biliyorum
ABD tarafından gelen telefonlarda 14 serisinde tek esim var diye biliyorum. Model numarası ile daha detaylı bilgi bulabilirsin webte.

Her iPhone çift sim. Çift fiziksel, Çift E sim, bir fiziksel ve bir e sim olarak ayrılıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ABD tarafından gelen telefonlarda 14 serisinde tek esim var diye biliyorum. Model numarası ile daha detaylı bilgi bulabilirsin webte.
Onlarda da 2 IMEI numaraları e sim var.

1709988275084.png

burdan bak model nosunu intte bak direk çıkar zaten

Her iPhone çift sim. Çift fiziksel, Çift E sim, bir fiziksel ve bir e sim olarak ayrılıyorlar.

Onlarda da 2 IMEI numaraları e sim var.
Teşekkürler bende bunu arastiriyodum iphone 15 pro aldim da moldova dan single ve dual sim olarak vardi dual daha pahaliydi 5000 tl kadar bende dedim ki dual dedigi cift fiziksel heralde single dedigi de 1 fiziksel bir Esim dir diye düşünüp aldim sonra bi aklimi kurcaladi ama benim dediğim gibiymiş heralde iphone 14 den itibaren çift sim

Butun iphone modelleri cift sim. Fakat iki şekilde uretim tarzi var 2 tane fiziksel sim olacak sekilde ve 1 fiziksel 1 esim olacak sekilde. Siz galiba 1 fiziksel 1 esim olani almissiniz. Bi daha alirken 2 tane fiziksel almaya dikkat ederseniz daha iyi olur daha sağlıklı

Abd den hic gelmiyor hocam. Butun iphonelar cinden üretilip dunyaya cikiyor. Giden ülkelere gore sim farkliliklari olabiliyor

Geri