Yardım B450m s2h RGB bağlama

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar dark guardian kasam ve gigabyte b450m s2h anakartım var. Sistemi montajlamadan anakartın kullanım kılavuzunu okuyordum ama rgb baglantisiyla ilgili bir bölüm göremedim. Kasada fan kontrolcüsü var, Ondan çıkan soketi anakartın neresine bağlayacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar dark guardian kasam ve Gigabyte b450m s2h anakartım var. Sistemi montajlamadan anakartın kullanım kılavuzunu okuyordum ama RGB baglantisiyla ilgili bir bölüm göremedim. Kasada fan kontrolcüsü var, Ondan çıkan soketi anakartın neresine bağlayacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Onda rgb bağlantısı yok 7 renk destekliyor

Onda RGB bağlantısı yok 7 renk destekliyor
O sorun değil hocam biliyorum onu rgb derken yanlış ifade etmiş olabilirim. Fanların bağlantısını nereye yapacağız?

Ekler

• Screenshot_20200714-031709.png
    Screenshot_20200714-031709.png
    369 KB · Hit: 120
SYS-Fan 1 kısmına tüm fanları bir çoklayıcı yardımı ile bağlayabilirsiniz.
Çoklayıcı kasanızın içerisinden çıkar.

Kontrolcüyü kullanın. Kontrolcü daha iyi.

SYS-Fan 1 kısmına tüm fanları bir çoklayıcı yardımı ile bağlayabilirsiniz.
Çoklayıcı kasanızın içerisinden çıkar.
Hocam kasada fan kontrolcüsü var 4 fan oraya bağlı ordan 1 tane kablo çıkıyor. Ben bu çıkan kabloyu sys_fan1 kısmına bağlayacağım o zaman değil mi? Peki oraya bağlayınca fanların ışığı da yanacak mı?

Hocam kasada fan kontrolcüsü var 4 fan oraya bağlı ordan 1 tane kablo çıkıyor. Ben bu çıkan kabloyu sys_fan1 kısmına bağlayacağım o zaman değil mi? Peki oraya bağlayınca fanların ışığı da yanacak mı?
Dostum kontrolcüye bağlanan fanlar psudaki molex veya sata girişine bağlanması gerek diye biliyorum.

Evet çıkan kabloyu SYS_fan'a bağlayacaksınız. Bir bağlayın ışıklar yanacak mı bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,579
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri