Epic Gamesten Hesap Aldım Herşeyi Değiştirdim ama Geri Alabilirmi satıcı?

Toplar satıcının elinde. O yüzden bas bas bağırıyor herkes hesap satın almayın diye. Tek bir maile bakar geri alması.
Sattığına dair elimde video kaydı vs var? oyle bir şey yapsa bile geri alamazmıyım veya paramı kurtaramazmıyım?

Sattığına dair elimde video kaydı vs var? oyle bir şey yapsa bile geri alamazmıyım veya paramı kurtaramazmıyım?
adamlar kimin ne sattığına ne aldığına bakmıyorki kendi paralarını alıp gerisini sallıyorlar

Hayır hesap tamamen kapatılır.Hesap satışı başlı başına yasakken iki kişinin de hesap benim diye diretmesiyle neden uğraşsınlar.Komple perma ban yer hesap.Müsaade göstermiyor firmalar.

fortnite ücretsiz değilmi.

Onun değiştirdiğini kanıtlama işleri felan var baya uğraşırsın ama almasaydın daha rahat ederdin
Hocam bilmiyordum ben .Şimdi discordda takılırken öğrendim bir sunucudan yoksa almazdım böyle bir olay olduğunu bilseydim

Hayır hesap tamamen kapatılır.Hesap satışı başlı başına yasakken iki kişinin de hesap benim diye diretmesiyle neden uğraşsınlar.Komple perma ban yer hesap.Müsaade göstermiyor firmalar.
Paramı geri alabilirmiyim ozaman İtemsatıştan?

1 Sene sonra, sen hesabı iyice kasmışken bile alabilir. Bende hesap sattım, alan kişi hem paraya hem hesaba çökmeye çalıştı. İstesem hem parayı hem hesabı geri alırdım ama parayı alınca hesabı bıraktım. Kişiye bağlı yani.

büyük ihtimalle hayır, aldığınız zamandan baya zaman geçmiş
bu olay birinin başına daha gelmiş 1 yıl sonra almıs geri satan kişi ama itemsatışta atmış parasını umarım benim başıma gelmez. Hepinize teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,727
Son üye
clips
Geri