Korsan Oyun = Kul Hakkı

herkesin parası olmuyo hatırlatırım boş yapmayın lütfen
Paran yoksa ya oynamayacaksın yada arkadışın steam hesabını ödünç alacaksın. Esas boş yapan sensin hadi yalla.

Cevap tarzın yanlış.piyasada olan bişeyi sen oynayınca kimseye zararın olmuyor yoksa satın alamayacaksın çünkü.alabilirken almıyorsan o zaman tartışabilirsiniz ama ben alma taraftarıyım daha temiz oluyor.Korsan da bir problem yok.

Paran yoksa ya oynamayacaksın yada arkadışın steam hesabını ödünç alacaksın. Esas boş yapan sensin hadi yalla.
Dostum paran yoksa oynamayacaksın diye bir şey yok.Piyasada olan bir şeyi kullanabilir satın alabilme durumu varsa almalı yoksa korsan oynayabilir.koyun gibi korsanı kötülüyorsunuz hepiniz şirketler dolandırıcıdan beter her sene aynı oyun.

Bir kere ortada üslup diye bir şey yok, bu birincisi.
Paramız yoksa hırsızlık yapabilir miyiz? Bunu size soruyorum.
Veya hırsızlıktan tutuklanan birisi, "Param yoktu, o yüzden çaldım" deyip aklanabilir mi?

Dostum paran yoksa oynamayacaksın diye bir şey yok.Piyasada olan bir şeyi kullanabilir satın alabilme durumu varsa almalı yoksa korsan oynayabilir.koyun gibi korsanı kötülüyorsunuz hepiniz şirketler dolandırıcıdan beter her sene aynı oyun.
[/QUOTE
dostum dediğin firma ea ve ubisoft onlar her ne kadar oyunlarını tekrar etsede sonuçta para harcanıyor ve hatırlatırım oyun oynamak bir gereksinim değil lüks tür paran varsa oynicaksın paran yoksa biriktirip alıcaksın hadi en kötü oyunu çok ama çok istiyorsun oyunu korsan indirirsin sonra satın alırsın

Arkadaşlar öncelikle şöyle bir durum var. Biz Türkiye'de yaşıyoruz. Bu etken insanların alım gücünü oldukça etkiliyor. Günümüzde kaliteli oyunların çoğu yüksek fiyatlara satılıyor. Bu sebeple korsan oyun indirip oynamak Türkiye'de çok normal. Sonuç olarak isteyen korsan indirip oynar, parası olan parasını verip oynar. Türkiye'yi düşünerek yorum yapın lütfen. Herkesin alım gücü aynı seviyede değil.

Her şirkete bunu söyleyemezsin. EA, Ubisoft falan hadi söyledin. Rockstar, CD Projekt Red adamlar her oyununu daha çok gelişmiş olarak çıkarıyor.

Arkadaşlar öncelikle şöyle bir durum var. Biz Türkiye'de yaşıyoruz. Bu etken insanların alım gücünü oldukça etkiliyor. Günümüzde kaliteli oyunların çoğu yüksek fiyatlara satılıyor. Bu sebeple korsan oyun indirip oynamak Türkiye'de çok normal. Sonuç olarak isteyen korsan indirip oynar, parası olan parasını verip oynar. Türkiye'yi düşünerek yorum yapın lütfen. Herkesin alım gücü aynı seviyede değil.
Güncel ve kaliteli oyunlar genelde yüksek sistem ister, yüksek sistemi olan adamın oyuna da verecek parası vardır.

ondan sonra neden oyunlarda türkçe altyazı yok diye ağlayanlar çıkıyor sen bir oyunu çok fazla kişi alırsa zaten ona türkçe altyazıda eklerler özel fiyatta çıkarırlar en basidinden ubisoft a bakalım rainbow oyununa neden türkçe altyazı eklendi sanıyorsunuz çünkü oyunu satın alan çok fazla türk var sen oyunu bir gereksinim diye almıyorsun oyun oynamak bir lüks tir paran yoksa almicaksın yada para biriktireceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,449
Üyeler
188,938
Son üye
Hogwarst1
Geri