Yardım Aliexpress'ten ürün alacağım ama...

Reaksiyon skoru
156
Merhaba,
PS5 kolu için görselini eklediğim silikondan alacağım ama ürün fiyatının üstüne vergi gelir mi, gelirse ne kadar gelir gibisinden bir bilgi göremiyorum.
Daha önce Aliexpress'ten alışveriş yapan tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• Screenshot_2024-03-14-03-20-57-417_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-03-14-03-20-57-417_com.android.chrome-edit.jpg
    547.6 KB · Hit: 85
Ödeme kısmında vergiyi görüyorsun zaten onun dışından extra bir vergi yok.

çok tatlı bir kolmuş alırsan hayrını gör
Kol değil bu arada hocam yanlış anlaşılma olmasın. Üstündeki siyah-kırmızı desenli silikon bir kılıf. Altında yine bildiğimiz beyaz PS5 kolu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme kısmında vergiyi görüyorsun zaten onun dışından extra bir vergi yok.
Dediğiniz gibi yaptım bilgileri girince sonraki adımda gösteriyor. Teşekkür ederim.

Kol değil bu arada hocam yanlış anlaşılma olmasın. Üstündeki siyah-kırmızı desenli silikon bir kılıf. Altında yine bildiğimiz beyaz PS5 kolu var.

Dediğiniz gibi yaptım bilgileri girince sonraki adımda gösteriyor. Teşekkür ederim.
130 lira oluyor toplam 1 tane de yüce devletimize almış olacağım 🥲

Merhaba,
PS5 kolu için görselini eklediğim silikondan alacağım ama ürün fiyatının üstüne vergi gelir mi, gelirse ne kadar gelir gibisinden bir bilgi göremiyorum.
Daha önce Aliexpress'ten alışveriş yapan tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sepete ekleme şimdi satın al dersen ayrıntıları görürsün vergisiz fiyat vergili ve verginin miktarını

130 lira oluyor toplam 1 tane de yüce devletimize almış olacağım 🥲
Tabikide alacaksın sen devletimizin gelişmesini istemiyormusun(!)

Merhaba,
Knkm link atarmisin 2 tanede ben alayım

Knkm link atarmisin 2 tanede ben alayım

Aynı satıcının farklı desenli ürünleri de var onlara da bak bence belki daha çok beğeneceğin bir şeyler çıkar. Ya da "ps5 silikon kılıf" diye aratıp başka satıcılara da bakmanı tavsiye ederim.

Aynı satıcının farklı desenli ürünleri de var onlara da bak bence belki daha çok beğeneceğin bir şeyler çıkar. Ya da "ps5 silikon kılıf" diye aratıp başka satıcılara da bakmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim knkm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,543
Üyeler
174,181
Son üye
typerx
Geri