firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,065
42binden almıştım benSen kaça aldın acaba merak ettim
42binden almıştım benSen kaça aldın acaba merak ettim
İlk önce bi' edebini takın, sonra da git karşılaştırmaları izle ve verileri değerlendir.başını tokatlar
1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahahİlk önce bi' edebini takın, sonra da git karşılaştırmaları izle ve verileri değerlendir.
Olur gibi1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
İphone 14ü tokatlıyor yalnıziphone 12 alırdım
He aynen1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
He qanqa öle mi olmuş14'ü bile tokatlayan bir telefon almışsın
Güzel fiyat güzel telefon hayırlı olsunArkadaşlar Trendyol dan mediamarkt satıcısından 28.000 TL fiyata aldım fiyat iyi mi birde telefon iyi midir ?
çöp diyenlere aldırış etme yüksek ihtimalle ellerindeki çöp telefonlar kasıyor bunuda öyle sanıyorlar, adam gidip ip12 alırım demiş komik.Teşekkürler
M20 gibi döneminin giriş orta segment telefonunu 3 yıl kasmadan kullandım amiral gemisi mi donucak güldürme beni1 ay sonra donma garantili cihaz arkadaşıma s24 plus var kasa kasa asphalt 9 oynuyor hahahah
Hayırlı olsun hocam bende almak istedim de bütçe el vermeyince s23fe aldımArkadaşlar Trendyol dan mediamarkt satıcısından 28.000 TL fiyata aldım fiyat iyi mi birde telefon iyi midir ?
Teşekkür ederim, daha iyileri senin olsun inşallahM20 gibi döneminin giriş orta segment telefonunu 3 yıl kasmadan kullandım amiral gemisi mi donucak güldürme beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam bende almak istedim de bütçe el vermeyince s23fe aldım
Güzel tercih olmuş, xiaomi 14 almıştım ama güncelleme konusunda bilgi veremedikleri için iade ettim. s4 alacak gibiyim, o da exynos olunca alasım gelmiyor. En mantıklısı s23 olacak gibi şuan için. Yurtdışı testlere bakıyorum 8gen3 ve exynos karşılaştırmalarına bakıyorum. İyi günlerde kullanın.Arkadaşlar Trendyol dan mediamarkt satıcısından 28.000 TL fiyata aldım fiyat iyi mi birde telefon iyi midir ?