AEGON
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 892
- Bütçe
- 35000
Soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi bir laptop arıyorum ara sıra oyun oynanıcak aklımda şu model var başka öneriniz varsa bekliyorum.
Uzak dur ondan tek fanlı pc nasıl soğutma yapsın.Soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi bir laptop arıyorum ara sıra oyun oynanıcak aklımda şu model var başka öneriniz varsa bekliyorum.
Var mı önerin
Soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi bir laptop arıyorum ara sıra oyun oynanıcak aklımda şu model var başka öneriniz varsa bekliyorum.
Hocam lenovo loq aldım pişman oldum tavsiye de etmem![]()
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NKTX i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NKTX i5-12450H 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6www.n11.com
O işlemci sınırlandırma yüzünden mi?Hocam lenovo loq aldım pişman oldum tavsiye de etmem
Hayır hocam kullanamıyorum bildiğiniz laptopu windows 10 dan dolayı touchpad çalışmıyordu win 11 kurdum kulaklığımı algılayıp mikrofonumu algımadı ne yaparsam yapayım o da olmadı tonla driver attım sonra dedim ki bari valo gireyim ona da win 11 de sıkıntı varmış biosdan düzelttim ben düzelttikçe aynı sorun hep çıktı yani laptop bi işime yaramadı iade oluşturdum iade edeceğim hocam 2 gündür bu kadar yorulmadım bir laptop yüzündenO işlemci sınırlandırma yüzünden mi?
Bu laptopla bu kadar sorun yaşayan belkide ilk kişisinHayır hocam kullanamıyorum bildiğiniz laptopu windows 10 dan dolayı touchpad çalışmıyordu win 11 kurdum kulaklığımı algılayıp mikrofonumu algımadı ne yaparsam yapayım o da olmadı tonla driver attım sonra dedim ki bari valo gireyim ona da win 11 de sıkıntı varmış biosdan düzelttim ben düzelttikçe aynı sorun hep çıktı yani laptop bi işime yaramadı iade oluşturdum iade edeceğim hocam 2 gündür bu kadar yorulmadım bir laptop yüzünden
Anladım hocam geçmiş olsun umarım geri iade edebilirsiniz. Açıkçası ben de Lenovo LOQ düşünüyordum fakat sizin bu yorumunuzdan sonra içime pek sindiğini söyleyemem. Geçmişte aldığım leptop yüzünden seneler boyu bunun sıkıntısını çektim. Bir daha o topa girmek istemiyorum. İade ettiğinizde hangi laptopu almayı düşünüyorsunuz?Hayır hocam kullanamıyorum bildiğiniz laptopu windows 10 dan dolayı touchpad çalışmıyordu win 11 kurdum kulaklığımı algılayıp mikrofonumu algımadı ne yaparsam yapayım o da olmadı tonla driver attım sonra dedim ki bari valo gireyim ona da win 11 de sıkıntı varmış biosdan düzelttim ben düzelttikçe aynı sorun hep çıktı yani laptop bi işime yaramadı iade oluşturdum iade edeceğim hocam 2 gündür bu kadar yorulmadım bir laptop yüzünden
Valla bilemiyorum hocam ama cidden umutlanmıştım bunun için bu kadar olacağını düşünmüyordum cidden yordu beni iade kabul ederlerse hiç beklemiycem zatenBu laptopla bu kadar sorun yaşayan belkide ilk kişisin
Hocam ben bütçe düşürüp acer nitro 16 almayı düşünüyorum bunun iadesi olduğundaAnladım hocam geçmiş olsun umarım geri iade edebilirsiniz. Açıkçası ben de Lenovo LOQ düşünüyordum fakat sizin bu yorumunuzdan sonra içime pek sindiğini söyleyemem. Geçmişte aldığım leptop yüzünden seneler boyu bunun sıkıntısını çektim. Bir daha o topa girmek istemiyorum. İade ettiğinizde hangi laptopu almayı düşünüyorsunuz?