⚽Fenerbahçe 3-2 Trabzonspor⚽

Taraftarın yaptığı ne kadar yanlışsa sahaya giren adama uçan tekme atmak, yerdeki adamın kafasını tekmelemek de o kadar yanlış. Taraftar manipülatördür sahaya girer güvenlik güçleri müdahale eder nefsi müdafanı yaparsın. Sen lisanslı sporcusun sahaya atlayacak kadar ***** olan bir taraftar ile sidik yarıştırıp yumruk yumruğa girmezsin. Bugün bazı taraftarlar sahaya maç izlemeye değil taşkınlık yapmaya gelmiş aynı bazı Fenerbahçe futbolcularının top oynamaya gelmediği gibi

az bile yapmış. Bu trabzonlular uzun gölün etrafına topladıkları arapları dövsünler ilk öyle adamlık yapsınlaer
trabzon zaten suçlu. en doğru karar türk futbolunun yüz karası olan güzide iki kulübümüzün de kapatılarak ahıra çevrilmesi olacaktır 👏

Arkadaslar kusura bakmayın bir sporcunun yapmamasi gerekeni soyledim... olmasi gereken futbolcularin soyunma odasına kosmasiydi gidip taraftari yumruklayip yerde tekmelesi degildi ama forumun veled oldugunu unuttum :)
Hocam olması gereken o olsa bile bizim ligimiz öyle bi lig değil adama korner direğiyle saldırıyorlar ki ortalık karmakarışık soyunma odasına kaçana kadar 1 kamyon dayak yerler

Son düzenleme:
Büyükekşi geldi geleli 1 yıl içerisinde görmediğimiz rezillik kalmadı. Niye kimse müdahale etmiyor görevden almıyor bu adamı.

Taraftarın yaptığı ne kadar yanlışsa sahaya giren adama uçan tekme atmak, yerdeki adamın kafasını tekmelemek de o kadar yanlış. Taraftar manipülatördür sahaya girer güvenlik güçleri müdahale eder nefsi müdafanı yaparsın. Sen lisanslı sporcusun sahaya atlayacak kadar ***** olan bir taraftar ile sidik yarıştırıp yumruk yumruğa girmezsin. Bugün bazı taraftarlar sahaya maç izlemeye değil taşkınlık yapmaya gelmiş aynı bazı Fenerbahçe futbolcularının top oynamaya gelmediği gibi
Hocam anlatamazsin cunku +15 veled dolu bosver

Konu açıldımı bilmiyorum ama iyi oldu hamsilere sahaya atlamak nedir bi güzel dayaklarınıda yediler oturdular
ne zaman maç olsa yurt bir ahıra dönüyor.
Ya bağırmadan maç izleyemeyen yok resmen.

Uygunsuz davranış
hala konuşuyor ya bide bana küfür ettirecek illa. kendini biliyorsun sen. aşağılık akılsız bir herifsin.

Taraftara saldıran futbolcular 5-10 arası ceza alır büyük ihtimalle. Taraftara saldırmak futbolcuya saldırmak ile aynı şey sayılıyor diye biliyorum.

Arkadaslar kusura bakmayın bir sporcunun yapmamasi gerekeni soyledim... olmasi gereken futbolcularin soyunma odasına kosmasiydi gidip taraftari yumruklayip yerde tekmelesi degildi ama forumun veled oldugunu unuttum :)
Doğrusunu diyorsunuz hocam. Klavye holiganları boş yaptı yine. 1 kere stada atlamış ve 2 kere yanında stada atlanmış birisi olarak söylüyorum biz şampiyonluk kutlamaya inip sahaya bayrak diktiğimizde kendi futbolcularımız dahi içeri girmişti. Olması gereken bu ama fener çirkefliği her yerde sen her kurtarış yaptığında sakatlanmış taklidi yaparsan delinin biri gelir indirir iki tane.

Bencede iki tarafta hatali objektif yorum tebrikler👍👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,302
Üyeler
185,058
Son üye
Ziwtin
Geri