Keratokonus ehliyet alma

justgodz

80+
Reaksiyon skoru
5
Dostlar selam benim sol gözümde keratokonus hastalığı var bulanık ve az görüyorum cross linking tedavisi olarak hastalık durdu sağ gözüm %100 görüyor skleral lens adında bir lens varmış doktor ondan almam gerektiğini söyledi ve ehliyete onunla giricekmişim ama sağ gözüm %100 görüyor sizce nasıl olur?

Dostlar selam benim sol gözümde keratokonus hastalığı var bulanık ve az görüyorum cross linking tedavisi olarak hastalık durdu sağ gözüm %100 görüyor skleral lens adında bir lens varmış doktor ondan almam gerektiğini söyledi ve ehliyete onunla giricekmişim ama sağ gözüm %100 görüyor sizce nasıl olur?
lens/gözlük almanız gerekir doktorun dediği gibi ve ehliyette lens/gözlük kullanma zorundandır gibi bir şey belirtir

Ama sağ göz normal görüyor öyle desem kabul ederler mi
iki gözünde belli bir görme oranının üstünde olması lazım bende de benzer durum var doktor ehliyet için sağlık raporu verirken gözlük lens kullanmalı yazarsa ehliyete de öyle işlenir özel hastanede para verip yazmamasını istemeyi deneyebilirsin

Doktor değişin hocam bazı göz doktorları sorumluluk almamak için saçma tanılar filan giriyor

arkadaşım gözün görmüyorsa görmüyordur, ehliyet alacaksan araç kullanacaksan hem kendi iyiliğin hem de başkalarının iyiliği için ne kullanman gerekiyorsa kullanacaksın.

O sırada soldan gelen araçlar 💣

Geri