🔥İndirim XFX Speedster Merc 310 Amd Radeon Rx 7900 Xt 27.500 TL !!!! KOŞ !

Reaksiyon skoru
60

Direk yapıştırın hocam satıcı güvenilir. Her platform da satış yapıyor puanları iyi.
biri bu satıcının reklamını yapıyor ya da direkt kendisi yapıyor bence

Bunu alsam bi bu kadar da sistemi yenilemeye harcamam lazım. Fiyat güzel ama :(

satıcının 3 satışı var

Direk yapıştırın hocam satıcı güvenilir. Her platform da satış yapıyor puanları iyi.
satıcının 3 satışı var
satıcı güvenilir miş..Andagrup bir dünya markası😉

Satıcı hakkında paralel ithalat yaptığı söyleniyor I. Garanti 2 yıl mı bilmiyorum araştırmak lazım.

Ben bu satıcıdan 7800XT aldım cuma günü amazon üzerinden, kart bugün geldi. Hıyar çıkmıyor yani. :D
Henüz sistemi kurmadığım için kapalı kutu olarak duruyor.

Yalnız garanti konusu kafamı karıştırdığı için iade edeceğim sanırım çünkü anladığım kadarıyla distribütör garantili değil.
Başka bir forumda direkt XFX ABD üzerinden alıyoruz demiş.

+++
Hocam ithalatci garantisi 1 yil olur onarim degisim kendi bunyesinde olur ,bu ithalatci garantili degil.

Urunler direk XFX tarafindan garantili bizim araciligimiz ile degisim yapiliyor,Turkiye deki distribitorlerde ayni sekilde XFX tarafindan garantiyi sagliyor bizde , ama malesef Turkiye distribitorleri bu kartlari getirip satmiyor getirsede yuksek fiyatlari var.Biz firma olarak surumden kazanmayi sectigimiz icin ve birazda piyasada adimiz olsun diye bu fiyatlari sectik
+++

Ben bu satıcıdan 7800XT aldım cuma günü amazon üzerinden, kart bugün geldi. Hıyar çıkmıyor yani. :D
Henüz sistemi kurmadığım için kapalı kutu olarak duruyor.

Yalnız garanti konusu kafamı karıştırdığı için iade edeceğim sanırım çünkü anladığım kadarıyla distribütör garantili değil.
Başka bir forumda direkt XFX ABD üzerinden alıyoruz demiş.

+++
Hocam ithalatci garantisi 1 yil olur onarim degisim kendi bunyesinde olur ,bu ithalatci garantili degil.

Urunler direk XFX tarafindan garantili bizim araciligimiz ile degisim yapiliyor,Turkiye deki distribitorlerde ayni sekilde XFX tarafindan garantiyi sagliyor bizde , ama malesef Turkiye distribitorleri bu kartlari getirip satmiyor getirsede yuksek fiyatlari var.Biz firma olarak surumden kazanmayi sectigimiz icin ve birazda piyasada adimiz olsun diye bu fiyatlari sectik
+++
Garantisi 1 yıl olamaz. Satıcı 1 yıl dese bile Tüketici kanununa göre elektronik ürünler 2 yıl garantilidir. 1 yıl sonra garantiye gönderirseniz ve kabul etmezlerse THHye başvurup onarımını sağlayabilirsiniz

Yine birileri reklam yapıyor.Almayın arkadaşlar güvenilir durmuyor.

Alınır mı beyler
Çok iyi fırsat, garanti konusuna çok takılmam derseniz alınır net şekilde.
Dediğim gibi hıyar gelmedi bana, size de geleceğini sanmam.

1710782479083.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine birileri reklam yapıyor.Almayın arkadaşlar güvenilir durmuyor.
Ben şahsım adına reklam yapmadığımı, direkt cuma günü amazon üzerinden aldığımı ispatlayabilirim.
Endişenizi anlıyorum çünkü geçen hafta yine amazonda indirimdeydi 7800XT, firmayı araştırınca hiçbir şey çıkmadığı için almaktan vazgeçtim.
O gün başka bir forumdan bir arkadaş aldı 7800XT, ona özellikle rica etmiştim kart gelince bana bilgi verir misin diye. Ertesi gün kartı gelince fotoğraf atıp bana sorun olmadığını bildirdi, ben de ondan sonra amazon üzerinden aldım.

Ama şu garanti olayı kafamı karıştırdı muhtemelen iade edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantisi 1 yıl olamaz. Satıcı 1 yıl dese bile Tüketici kanununa göre elektronik ürünler 2 yıl garantilidir. 1 yıl sonra garantiye gönderirseniz ve kabul etmezlerse THHye başvurup onarımını sağlayabilirsiniz
İşte sorun şu ki ortada resmi distribütör olmadığı için onarımı kim yapacak o kısmı anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri