En iyi Ping hangi internette?

Reaksiyon skoru
72
Merhabalar hali hazırda türknet gigafiber müşterisiyim Valorant oynuyorum ve deli gibi Ping ile savaşıyorum modemin yanında Wi-Fi Bağlı şekilde 500-600 mbps hız alıyorum ancak 1 oda yana ve 2 oda yana gittiğim zaman hızın 40-50 oluyor Ping değerlerim çok yüksek kablolu ya da kablosuz modemin yanında ya da 1 oda yanda Valorant oynarken Ping değerlerim 4 gösterirken sürekli 400-500-800 Ping değerlerine çıkıyor. Türlneti iptal edeceğim ve başka internet almak istiyorum. İstanbul da bağcılar da oturuyorum. Hangi interneti önerirsiniz?

Türk Telekom
Vodafone
Millenicom
Siperonline

Vodafone hic girme.

Merhabalar hali hazırda türknet gigafiber müşterisiyim Valorant oynuyorum ve deli gibi Ping ile savaşıyorum modemin yanında Wi-Fi Bağlı şekilde 500-600 mbps hız alıyorum ancak 1 oda yana ve 2 oda yana gittiğim zaman hızın 40-50 oluyor Ping değerlerim çok yüksek kablolu ya da kablosuz modemin yanında ya da 1 oda yanda Valorant oynarken Ping değerlerim 4 gösterirken sürekli 400-500-800 Ping değerlerine çıkıyor. Türlneti iptal edeceğim ve başka internet almak istiyorum. İstanbul da bağcılar da oturuyorum. Hangi interneti önerirsiniz?

Türk Telekom
Vodafone
Millenicom
Siperonline
Hocam Modem Kasanın Yanında İse Neden Kablo Yerine Wifi Kullanıyorsunuzki ?

Hocam Modem Kasanın Yanında İse Neden Kablo Yerine Wifi Kullanıyorsunuzki ?
Laptop var bende Wi-Fi ve kablolu denedim her türlü Ping giriyor bazen başka oda da oynamak zorunda kalıyorum Ping yine var önceden 50 mbps Vodofone vardı böyle sorunlarım yoktu Ping sabit 9-10 du

Türk Telekom
Vodafone
Millenicom
Siperonline
Kabloyla daha stabil bi internetin olur ama 500 400 pinge çıkması hiç bi şekilde normal değil bişe indiriyo olsan bile paket kaybı çok olmaması lazım. Kabloyla dene belki modemden kaynaklıda olur

Her firmanın zayıf olduğu bölgeler, iller var. Haliyle en iyi ping diye bir şey maalesef yok.

Türk Telekom
Vodafone
Millenicom
Siperonline
Millenicom'dan memnun değilim.

Kabloyla daha stabil bi internetin olur ama 500 400 pinge çıkması hiç bi şekilde normal değil bişe indiriyo olsan bile paket kaybı çok olmaması lazım. Kabloyla dene belki modemden kaynaklıda olur
Modem değişritirip öyle deneyecem artık belki sorun modemdedir

Geri