Berat_Akpunar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 146
2. el Rgb li (mekanik olmasın) klavye önerisi arıyorum hangi modelleri tavsiye edersiniz? Bütçe:600-700
Bunuğ almağLogitech G213 Prodigy
Bu ikisinin arasında kaldım sence hangisini tercih etmiliyim ?Bunlardan Bakabilirsin .
" HyperX Alloy Core , Logitech G213 Prodigy "
NedenBunuğ almağ
Razer ın bilek desteği de var ama kronik sorunu var diye biliyorumHyperx Ally Core Bir Tık Önde Bencede Zaten .
İstiyorsan Bunuda Değerlendirebilirsin .
" Razer Ornata Chroma V3 X "
Membranlarda Genellikle Sıkıntılar Oluşuyor 2.El Yerine Sıfır Membran Bakabilirsin Hocam Aslında .Razer ın bilek desteği de var ama kronik sorunu var diye biliyorum
BU markayı duymadım hiç hocam sıkıntılı mı yani uzun vade de götürür mü ?Membranlarda Genellikle Sıkıntılar Oluşuyor 2.El Yerine Sıfır Membran Bakabilirsin Hocam Aslında .
Bunun Gibi ; https://www.amazon.com.tr/dp/B0BMM2Q3TM?tag=akakceprime-21
Regragon İyi Marka Hocam .BU markayı duymadım hiç hocam sıkıntılı mı yani uzun vade de götürür mü ?
Bunu almak daha mantıklı o zaman çünkü 2. el o fiyatları istiyorlar.Regragon İyi Marka Hocam .
Sıfır Olduğu İçin Uzun Süre Götürür Tuş Basma Ömrü 100 Mn![]()
Aynen Birde 2.Ellerin Tuş Ömrü Az Olur .Bunu almak daha mantıklı o zaman çünkü 2. el o fiyatları istiyorlar.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, bir de bir şey daha sorucam 2. el mikrofon alınır mı ?Aynen Birde 2.Ellerin Tuş Ömrü Az Olur .
2.el Mikrofon Alınabilir Herhangi Bir Sorunu Yoksa .Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam, bir de bir şey daha sorucam 2. el mikrofon alınır mı ?