Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA TERCİHİ 2. Sayfaya bakın

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
4500
Araştırmadan direkt kasa üstünde 3 fanlık yer olduğu için 360MM bakmıştım fakat 240mm kadar destekliyormuş bu 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tarzında sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim

Deep Cool Deepcool 240mm Le500 ile Deep Cool Deepcool Ls520 Se Rgb 240mm genellikle herkes Ls520 tercih ediyor bunların arasında çok fark var mı? veya güzel atabileceğiniz varsa bekliyorum.

Bitfenix Cube veya Team T Siren marka modellere bakın bu attıklarınızın adı var sadece söylediklerimi araştırırsanız kendi reklamını yapan yani parasını hakeden ürünler olduğunu anlarsınız

Araştırmadan direkt kasa üstünde 3 fanlık yer olduğu için 360MM bakmıştım fakat 240mm kadar destekliyormuş bu 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tarzında sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim

Deep Cool Deepcool 240mm Le500 ile Deep Cool Deepcool Ls520 Se Rgb 240mm genellikle herkes Ls520 tercih ediyor bunların arasında çok fark var mı? veya güzel atabileceğiniz varsa bekliyorum.

Corsair alabilirsin

İşlemci olarak şuanlık 7500F kullanıyorum ileride değiştireceğim için gerekli olucak

38mm radyatör kalınlığı ve vrm de fan var fiyatına piyasaya göre uygun 7600 ile kullaniyorum maksimum 66 derece oldu c23 multi testinde

Trendyol veya hepsiburada sitelerinden öneri yaparsanız sevinirim taksit imkanı varken öyle almayı planlıyorum

Amazon'dan bitfenix cube 240'lık sipariş ettim bugün yarın gelir, işlemicimiz aynı. İsterseniz test yaptıktan sonra sonuçları sizin ile paylaşabilirim.

Bitfenix Cube veya Team T Siren marka modellere bakın bu attıklarınızın adı var sadece söylediklerimi araştırırsanız kendi reklamını yapan yani parasını hakeden ürünler olduğunu anlarsınız
Le500 ve Ls520 Se güzel olsada Cube bir tık daha iyi bu iki üründende gördüğüm kadarıyla

Arctic liquid freezer 240mm nasıl sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,229
Üyeler
186,307
Son üye
Vibiyy
Geri