Vatan Bilgisayar Sistem Önerisi

lyoko

80+
Reaksiyon skoru
84
Bütçe
35000
Vatan'dan 35bin lira civarı bir sistem almak istiyorum. Vatanı seçme sebebim ise taksit olması. Önerebileceğiniz sistemler var mı?

vatanda parçalar pahalı olduğu için taksitler ucuz.Ek olarak orda ki sistemlerin psu genelde kalitesiz markalardan oluşuyor.Hangi oyun ağırlıklı oynamayı düşünüyorsunuz

Taksit durumları VATAN'da 3'e düşürüldü dostum. DDR5 tarafında güzel bir sistem olarak bu var.

RAM'İ 32 yaparsan güzel bir sistem.
Ekran kartı 8gb olması sıkıntı yaratır mı hocam? 16 düşünüyordum ben

Ekran kartı 8gb olması sıkıntı yaratır mı hocam? 16 düşünüyordum ben
Yüksek VRAM isteyen oyunlarda bir tık sorun yaşayabilirsin. Ama bu sistem öyle aşırı aşırı yüksek bir sistem değil günümüzdeki ve önümüzdeki ilk bir kaç sene boyunca çıkacak oyunları rahat oynayabilirsin.

vatanda parçalar pahalı olduğu için taksitler ucuz.Ek olarak orda ki sistemlerin psu genelde kalitesiz markalardan oluşuyor.Hangi oyun ağırlıklı oynamayı düşünüyorsunuz
Hocam genelde hikayeleri oyunlar rdr2, witcher tarzı rekatbetçi olarak sadece vala ve lol oynuyorum.

Yüksek VRAM isteyen oyunlarda bir tık sorun yaşayabilirsin. Ama bu sistem öyle aşırı aşırı yüksek bir sistem değil günümüzdeki ve önümüzdeki ilk bir kaç sene boyunca çıkacak oyunları rahat oynayabilirsin.
Daha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu benim arkadaşım aldı bence daha güzel vatan bilgisayarın sistemlerinden 8gb sıkıntı yaratmaz eğer istersen 7700 xt al 16gb versiyonu ama bunla hiç bir oyunda 1080p de sıkıntı yaşamasın
Peşin fiyatına taksit yok hocam bunda :/

Vatan OEM de çalışıyorum. Şu anda VATAN'da bu fiyat aralıklarında alınabilecek güzel bir sistem. Bu ay sonuna kadar olmazsa önümüzdeki ay parçaların nerdeyse çoğuna %15 indirim geliyor. Onu bekleyebilirsin.

1080p de 8gb vram yeterli olur.Ek olarak 16gb modeli olan sistemler gereksiz pahalı

vram istiyorsan amd alırsın ama yok nvida alacam diyorsan 2k daha genişlet 4070 al

Vatan OEM de çalışıyorum. Şu anda VATAN'da bu fiyat aralıklarında alınabilecek güzel bir sistem. Bu ay sonuna kadar olmazsa önümüzdeki ay parçaların nerdeyse çoğuna %15 indirim geliyor. Onu bekleyebilirsin.
Bekleyebilirim hocam bekleyeyim o zaman. Teşekkürler.

vram istiyorsan amd alırsın ama yok nvida alacam diyorsan 2k daha genişlet 4070 al

2k daha çıkabilirim hocam 4070li sistemlere bakayım o zaman

Hocam f/p hazır sistem gelecek mi yakında zamanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,186
Üyeler
198,259
Son üye
cahilsavar31

Geri