Ekran kartı 8gb olması sıkıntı yaratır mı hocam? 16 düşünüyordum benTaksit durumları VATAN'da 3'e düşürüldü dostum. DDR5 tarafında güzel bir sistem olarak bu var.
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 8G- PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 8G- PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GBRAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
RAM'İ 32 yaparsan güzel bir sistem.
Yüksek VRAM isteyen oyunlarda bir tık sorun yaşayabilirsin. Ama bu sistem öyle aşırı aşırı yüksek bir sistem değil günümüzdeki ve önümüzdeki ilk bir kaç sene boyunca çıkacak oyunları rahat oynayabilirsin.Ekran kartı 8gb olması sıkıntı yaratır mı hocam? 16 düşünüyordum ben
Hocam genelde hikayeleri oyunlar rdr2, witcher tarzı rekatbetçi olarak sadece vala ve lol oynuyorum.vatanda parçalar pahalı olduğu için taksitler ucuz.Ek olarak orda ki sistemlerin psu genelde kalitesiz markalardan oluşuyor.Hangi oyun ağırlıklı oynamayı düşünüyorsunuz
https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu benim arkadaşım aldı bence daha güzel vatan bilgisayarın sistemlerinden 8gb sıkıntı yaratmaz eğer istersen 7700 xt al 16gb versiyonu ama bunla hiç bir oyunda 1080p de sıkıntı yaşamasınVatan'dan 35bin lira civarı bir sistem almak istiyorum. Vatanı seçme sebebim ise taksit olması. Önerebileceğiniz sistemler var mı?
Daha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz pekiYüksek VRAM isteyen oyunlarda bir tık sorun yaşayabilirsin. Ama bu sistem öyle aşırı aşırı yüksek bir sistem değil günümüzdeki ve önümüzdeki ilk bir kaç sene boyunca çıkacak oyunları rahat oynayabilirsin.
Peşin fiyatına taksit yok hocam bunda :/https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu benim arkadaşım aldı bence daha güzel vatan bilgisayarın sistemlerinden 8gb sıkıntı yaratmaz eğer istersen 7700 xt al 16gb versiyonu ama bunla hiç bir oyunda 1080p de sıkıntı yaşamasın
Vatan OEM de çalışıyorum. Şu anda VATAN'da bu fiyat aralıklarında alınabilecek güzel bir sistem. Bu ay sonuna kadar olmazsa önümüzdeki ay parçaların nerdeyse çoğuna %15 indirim geliyor. Onu bekleyebilirsin.Daha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz peki
1080p de 8gb vram yeterli olur.Ek olarak 16gb modeli olan sistemler gereksiz pahalıDaha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peşin fiyatına taksit yok hocam bunda :/
vram istiyorsan amd alırsın ama yok nvida alacam diyorsan 2k daha genişlet 4070 alDaha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz peki
Daha yüksek vram olan bir sistem önerebilir misiniz peki
Bekleyebilirim hocam bekleyeyim o zaman. Teşekkürler.Vatan OEM de çalışıyorum. Şu anda VATAN'da bu fiyat aralıklarında alınabilecek güzel bir sistem. Bu ay sonuna kadar olmazsa önümüzdeki ay parçaların nerdeyse çoğuna %15 indirim geliyor. Onu bekleyebilirsin.
2k daha çıkabilirim hocam 4070li sistemlere bakayım o zamanvram istiyorsan amd alırsın ama yok nvida alacam diyorsan 2k daha genişlet 4070 al
Hocam f/p hazır sistem gelecek mi yakında zamandaVatan OEM de çalışıyorum. Şu anda VATAN'da bu fiyat aralıklarında alınabilecek güzel bir sistem. Bu ay sonuna kadar olmazsa önümüzdeki ay parçaların nerdeyse çoğuna %15 indirim geliyor. Onu bekleyebilirsin.