Msi RX 6750 XT MECH 2X 12.277 TL KOŞUN

3070ti alır dlss açar keyfime bakarım hiç uğraşamam amdnin saçma hatalarıyla.

Bu kart 2K da kraldır, Nvidia olsa DLSS 2K da açmak çamur gibi yapar kral sürümü olsun. 6750xt Red Devil 2K kralıdır, hala daha Ultra oynuyorum her oyunu

Userbenchmark kullanmak suç olmalı her konuda amd kötülüyor. Bir pentium modelini ryzen 9 dan iyi diye gösteriyor.
Alakası Yok Kanka Oradaki Verileri Detaylı Gösteriyor Fps'leri Ve Orada Videolarıda Gösteriyor Kanıt Olarak

Alakası Yok Kanka Oradaki Verileri Detaylı Gösteriyor Fps'leri Ve Orada Videolarıda Gösteriyor Kanıt Olarak
Bu sitenin tek kanıtı ardı yabancı forumlara da bakabilirsin para basıp Google'da en üstte çıkıyorlar ama kullanabileceğin en kötü site. Detaylı gösteriyor dediğin şeyler anlamsız veya gerçek dışı veriler bilgisayardan anlamayanları kafalıyor site.

Bu sitenin tek kanıtı ardı yabancı forumlara da bakabilirsin para basıp Google'da en üstte çıkıyorlar ama kullanabileceğin en kötü site. Detaylı gösteriyor dediğin şeyler anlamsız veya gerçek dışı veriler bilgisayardan anlamayanları kafalıyor site.
Sal bence laf anlatamazsın 16 yaşına basmış herkes pc ustası oluyor burada. Ben 30 yaşındayım 15 yaşımdan beri bilgisayar donanımlarını takip ediyorum çocuk gelmiş bana sana ders vereyim falan diyor :D

Sal bence laf anlatamazsın 16 yaşına basmış herkes pc ustası oluyor burada. Ben 30 yaşındayım 15 yaşımdan beri bilgisayar donanımlarını takip ediyorum çocuk gelmiş bana sana ders vereyim falan diyor :D
Kimmiş O ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzeri Daha İyi Siteler Var Mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,446
Üyeler
185,099
Son üye
android.ipad
Geri