Szymkowiak
80+
- Reaksiyon skoru
- 92
AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuşları
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
inceledim öyle bir yorum göremedim hocam ?Yorumlar sahte diyor.
değermi acaba kaç günde gelir![]()
AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuşları
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ben aldım hocam çünkü bu fiyata bu özelliklerde bi klavye bulunmaz. benim tahminim 10-20 gün içinde gelirdeğermi acaba kaç günde gelir
kararsız kaldım aslında lazımda ama %80 bakıyorum varmıdır önerinben aldım hocam çünkü bu fiyata bu özelliklerde bi klavye bulunmaz. benim tahminim 10-20 gün içinde gelir
Bu aliexpresste ürün alınca gümrük vergisi nasıl oluyor.![]()
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alırken ödediğin vergi dışında vergi ödemiyorsun.Bu aliexpresste ürün alınca gümrük vergisi nasıl oluyor.
Aliexpressteki tüm ürünler için geçerlimi bu eskiden gümrük vergisi falan oluyodu yıllardır sipariş girmedim.Alırken ödediğin vergi dışında vergi ödemiyorsun.
ödeme kısmında vergi çıkıyorsa sonrasında teslim alırken herhangi bir vergi ödemiyorsunuzAliexpressteki tüm ürünler için geçerlimi bu eskiden gümrük vergisi falan oluyodu yıllardır sipariş girmedim.