ahmetamahangisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
ryzen 5 5600 kullanıyorum stok fanla biraz ısınıyor kaliteli ama fiyatı düşük soğutucu tavsiyeniz var mı bütçe max 1,500tl
amd prism wraith
Wraith Prism kurtarır onu.
Yo abartmıyoruz ve iyi bir soğutucu morukŞu Wraith Prism Abarttığınız Kadar İyi Bir Soğutucu Değil !
ryzen 5 5600 kullanıyorum stok fanla biraz ısınıyor kaliteli ama fiyatı düşük soğutucu tavsiyeniz var mı bütçe max 1,500tl
Bana Göre Değil Hocam !Yo abartmıyoruz ve iyi bir soğutucu moruk
Tavsiye Ederim .
İlerde Sistem Değişirsen Bile İşine Çok Yarayacaktır
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana Göre Değil Hocam !
O Zaman Snowman M200 Benim İçin Vazgeçilmez Olurdu![]()
BOMBOCLAT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana Göre Değil Hocam !
O Zaman Snowman M200 Benim İçin Vazgeçilmez Olurdu![]()
Bu da daş ama benimki de daş.Sitelerinin Yaw
Buyur Arat ;
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
En iyisi sen thermalright ver ben amd ver. Güzel anlajma.
5600'e giderŞu Wraith Prism Abarttığınız Kadar İyi Bir Soğutucu Değil !
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr