ikigözümünçiçeği
80+
- Reaksiyon skoru
- 70
hocam merhaba kolay gelsin bu panel diye bir şey varmış sadece isim ve soyisimden aradığımız doğru kişiyi bulabilir miyiz bana çok zor ihtimal gibi geliyor
Bu konu yasak detaya girmek uygun değil fakat sorunuzun cevabı evethocam merhaba kolay gelsin bu panel diye bir şey varmış sadece isim ve soyisimden aradığımız doğru kişiyi bulabilir miyiz bana çok zor ihtimal gibi geliyor
bulunur knkm mernis bilgilerinden buluyorlar ama site veremem sana forumda yasaklıhocam merhaba kolay gelsin bu panel diye bir şey varmış sadece isim ve soyisimden aradığımız doğru kişiyi bulabilir miyiz bana çok zor ihtimal gibi geliyor
sadece isim ve soyisimden direkt nasıl bulunuyor o isim ve soyisimden yüzlerce kişi var ama ben bunu anlayamadımBu konu yasak detaya girmek uygun değil fakat sorunuzun cevabı evet
Liste halinde o isim ve soy isimi taşıyan tüm kişiler çıkıyor yaşadığı il ilçeler yaşı v.bsadece isim ve soyisimden direkt nasıl bulunuyor o isim ve soyisimden yüzlerce kişi var ama ben bunu anlayamadım
aynı isme soyisme sahip aynı ildeki kişilerin kaydını bulup ordan tek tek bakabilirsin ancak forumda nasıl yapıldığına dair vs söylemek yasak bilsem bile yardım edemem maalesef ayrıca illegalhocam merhaba kolay gelsin bu panel diye bir şey varmış sadece isim ve soyisimden aradığımız doğru kişiyi bulabilir miyiz bana çok zor ihtimal gibi geliyor
yok hocam detay istemiyorum ama sadece isim soyisim biliyor il ilçe telefon numarası fotoğraf başka hiçbir şey yok ondan bahsediyorumaynı isme soyisme sahip aynı ildeki kişilerin kaydını bulup ordan tek tek bakabilirsin ancak forumda nasıl yapıldığına dair vs söylemek yasak bilsem bile yardım edemem maalesef ayrıca illegal
Kralını bulursun mesela ben sadece arkadaşın ismi soyismi ve il ilçe ile 10 dkdan kısa sürede bulmuştum kendiside benimle beraber yayındaydı rızası vardı yaniyok hocam detay istemiyorum ama sadece isim soyisim biliyor il ilçe telefon numarası fotoğraf başka hiçbir şey yok ondan bahsediyorum
kendim bulmak için değil hocam yanlış anlaşılmasın sadece böyle bir durumdan buluna bilirim mi onu öğrenmeye çalışıyorumYasadışı, haberin olsun.
mernis bilgilerini kullandığı için Aynı isim soyisimde olanları listeler. sen tanımadığın birinin muhtemelen tcsini felan arıyorsunyok hocam detay istemiyorum ama sadece isim soyisim biliyor il ilçe telefon numarası fotoğraf başka hiçbir şey yok ondan bahsediyorum
Uzak akrabalarına kadar bulursunuzkendim bulmak için değil hocam yanlış anlaşılmasın sadece böyle bir durumdan buluna bilirim mi onu öğrenmeye çalışıyorum
anladım ama karşı taraf sadece isim soyisim biliyor il ilçe hiçbir bilgi yok başka onu soruyorumKralını bulursun mesela ben sadece arkadaşın ismi soyismi ve il ilçe ile 10 dkdan kısa sürede bulmuştum kendiside benimle beraber yayındaydı rızası vardı yani