Neler Yeni

arkadaşlar bu panelden isim soyisimle kolayca bir kişi bulunabilir mi? (kendim bizzat kullanmak için değil sadece öğrenmek için evet hayır.?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
kendim bulmak için değil hocam yanlış anlaşılmasın sadece böyle bir durumdan buluna bilirim mi onu öğrenmeye çalışıyorum
Sadece isim soyisimden bulunmazsin ismin ve soyismin assiri nadir degilse. Ayrica sanirim seni discordda kandirmislar gibi geldi uzak kal oyle ortamlardan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
anladım ama karşı taraf sadece isim soyisim biliyor il ilçe hiçbir bilgi yok başka onu soruyorum
Bulunur hocam gene bulunur Direk size il ilçedeki o isim soyisme sahip insanları gösteriyor bu paneller
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece isim soyisimden bulunmazsin ismin ve soyismin assiri nadir degilse. Ayrica sanirim seni discordda kandirmislar gibi geldi uzak kal oyle ortamlardan
Hocam tartıştığı kişi atıyorum sizle yaşıt örnek bi senaryo oluşturuyorum hadi yaşınızda 20 o il ilçede aynı isim soyisimle o tarihte doğan kaç kişi vardır 20 bilemedin 30 onların listesini çıkartıp tek tek inceleyip bulabilir yada çok güçlü bi tahmin oluşturabilir aklında

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ismet karagücük
hocam ben değil telegramdan arkadaşı korkutmuşlar gruptan sonrasında da bana sordu bende sizlere sordum

Bulunur hocam gene bulunur Direk size il ilçedeki o isim soyisme sahip insanları gösteriyor bu paneller

Hocam tartıştığı kişi atıyorum sizle yaşıt örnek bi senaryo oluşturuyorum hadi yaşınızda 20 o il ilçede aynı isim soyisimle o tarihte doğan kaç kişi vardır 20 bilemedin 30 onların listesini çıkartıp tek tek inceleyip bulabilir yada çok güçlü bi tahmin oluşturabilir aklında
tamamda usta aratan kişi istanbul olsun aranan kişi anamur olsun nasıl gösterir ki yine

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam ben değil telegramdan arkadaşı korkutmuşlar gruptan sonrasında da bana sordu bende sizlere sordum
Bulsa bile çok bir şey yapamazki artık zaten herkesin tcsi falan etrafta dolaşıyor sizin benim falan çoluk çocuğun elinde

tamamda usta aratan kişi istanbul olsun aranan kişi anamur olsun nasıl gösterir ki yine
Direk Mernisin kayıtlarına bakıyor mesela sonra biz trabzon doğumlu bi arkadaşa baktık onuda bulduk biz trakyadayız

Top Bottom