Yardım *doluşun beyler eğlence var GÜNCELLENDİ* BRAWL STARS HESABI İLE İLGİLİ

Sen hesabı düzgün sattın, banlattıysa onun sorunu. Tüm platformlardan engelle yoluna bak. Muhabbete bile girme.
Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.

Telefon numaran var diyo sıkışınca. Panel kullanıdığının kanıtını yakalamaya çalışıyorum ben. Ss leyip şikayet edeceğim.
hocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekki

Hocam şikayet et aynen. Telefon numarası herkesin var napalım, panel diye bir şey var maalesef.
Bana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bencede siz hiç uğraşmayın heryerden engelleyin zaten şikayet etse bile ne diye şikayet edecekki
İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcak

Bana zaten baba adın şu mı falan dedi ama üç beş bir şey değiştirip dedi he bu dedim bende. Yo bu değil dedi. Açığını arıyom

İade diye bir şey olabilir mi yaşım küçük olsa beni şey yapcak
hocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsin

yada süpercell ile görüş hesabım çalındı diye hesabı geri al adama geri ver ama kim uğraşır bununla

hocam sizin yaşınızı nerden bilecek sallayın gitsin

yada süpercell ile görüş hesabım çalındı diye hesabı geri al adama geri ver ama kim uğraşır bununla
Hocam o şey yapar başka bir şey yapar anlamında. Yani yaşım küçük olsa beni kandıracak. Açılır zaten ban. Bu ban kalksada iade istiyo

Hesabi geri filan verme Panelden bir şey yapamaz tehdit filan ederse panel filan anlarsın yaz bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,346
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri