Şu ekran kartı alınır mı?

mortemeyn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
42K ya başka markalarda var da sadece görüntüsü için alınır mı bilemedim. Güzel gibi.
Eğer sıvı soğutmalı bir model istemiyorsanız bu cihazda alınabilir yorumlarda soğutmasının çok iyi olduğunu söylemişler oc ile %50 fan hızı 54 dereceyi geçmemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 15k fiyat farkına değmez

Eğer sıvı soğutmalı bir model istemiyorsanız bu cihazda alınabilir yorumlarda soğutmasının çok iyi olduğunu söylemişler oc ile %50 fan hızı 54 dereceyi geçmemiş

Arada 12-13k fark var değer mi bilemedim

Bence değmez ya eğer beyaz akvaryum kasan varsa full white istiyorsan belki olabilir

Bence değmez ya eğer beyaz akvaryum kasan varsa full white istiyorsan belki olabilir
image.jpg

Kasa şöyle benim.

Yakışır gibi geldi yan tarafa takarsam.

Şu dikey fanların oraya.

Bu ekran kartı güzel 4080 strix de eşime bakıyorduk bir ihtimal bunu eşime verir beyazı ben alırım :)
gerçekten 4080 den 4080 s e mi geçeceksin

Tabi ki 4080nden 4080s geçmem zaten alıcaktık bunu mu alsam diye düşündüm 4080s bakıyodum bir süredir.

gerçekten 4080 den 4080 s e mi geçeceksin
Öyle bir şey yapsam hiç mantıklı olmaz zaten.

Bakalım ne kadara düşecek ona göre karar vereyim. Taksit çok fark var o sıkıntı incehesapda da

49990 oldu nasıl fiyat?

49990TL düşünce dayanamadım.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam iyi fiyat taktıktan sonra fotosunu atarsınız artık gözümüz şenlenir 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,358
Üyeler
185,260
Son üye
teklan
Geri