Hattımı değiştirmek istiyorum.

terebayt

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,518
Bimcell kullanıyorum hattımı değiştirmek istiyorum bana sınırsız Instagram WhatsApp YouTube olan ve 4gb interneti olan bir paket önerir misiniz internet 3gb olsa da olur 25-30tl civarı olursa iyi olur faturalı faturasız fark etmez.

Öyle bir paket yok.

Bimcell kullanıyorum hattımı değiştirmek istiyorum bana sınırsız Instagram WhatsApp YouTube olan ve 4gb interneti olan bir paket önerir misiniz internet 3gb olsa da olur 25-30tl civarı olursa iyi olur faturalı faturasız fark etmez.
Pttcele geç kanka orda vardı galiba

Ben sosyal medyanın sınırsız olduğu bir paket istiyorum yani en azından YouTube ve instagramın sınırsız olmasını istiyorum çünkü günde toplam 5 saat falan bakıyorum dur bu ikisine bayramda köyümüze gideceğiz ve orada wifi olmadığı için bana GB ı bol olan ya da sınırsız sosyal medya olan paketlerden lazım 200dk bile olsa yeter bana

ka
kanka faturalıyım turk telekomum 15gb 1000dk 1000sms 35 tl veriyorum ve tt internet hızı 60megabit.saniyede 10-20 mb arası indirme yapıyor.

kanka faturalıyım turk telekomum 15gb 1000dk 1000sms 35 TL veriyorum ve tt internet hızı 60megabit.saniyede 10-20 mb arası indirme yapıyor.
Güzelmiş ben o hızları alamam ama neyse 15gb büyük ihtimalle yeter bu paketten dakika ve SMSleri düşürebilsem keşke daha ucuz olurdu ve ne kadar taahhüt lü?

ka

kanka faturalıyım turk telekomum 15gb 1000dk 1000sms 35 TL veriyorum ve tt internet hızı 60megabit.saniyede 10-20 mb arası indirme yapıyor.
aynen öyle TürkTelekom'a bakmalısın 10GB internet 1000 dk 1000 sms 29 TL veriyorum.

Güzelmiş ben o hızları alamam ama neyse 15gb büyük ihtimalle yeter bu paketten dakika ve SMSleri düşürebilsem keşke daha ucuz olurdu ve ne kadar taahhüt lü?
onu bende bilmiyorum.ama ayrı ayrı çok ucuza paketleri var.samsunda yaşıyorum 4.5 g de 3gb lık dosyayı 2 3 dakikada indirebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri