monitör için tv box önerisi

Batuitch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
merhabalar evde eski bir monitörüm var değerlendirmek için tv box alıp video fln izlemek istiyorum kutu şeklinde olanlar oluyor sanırım monitöre bağlamak için bütçe olarak 1.5k yeter snrm teşekkürler

merhabalar evde eski bir monitörüm var değerlendirmek için tv box alıp video fln izlemek istiyorum kutu şeklinde olanlar oluyor sanırım monitöre bağlamak için bütçe olarak 1.5k yeter snrm teşekkürler

monitöre fln bağlasam sıkıntı çıkmaz demi bide vga girişi var monitörde dönüştürücü kullanacağım
hdmı dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz. Bir sorun olacağını sanmam.

monitöre fln bağlasam sıkıntı çıkmaz demi bide vga girişi var monitörde dönüştürücü kullanacağım
Kare 17 18 inç değilse sorun olmaz minimum 1366x768 çözünürlük olmalı. Bazı uydu yada cihazlar 720p altı calismayabiliyor .

parayı arttır mi box al

20 di snrm 1920 1080
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlarının pek bilimıyorum oyüzden 1.5k yazdım linki fln varmıdır

20 di snrm 1920 1080
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatlarının pek bilimıyorum oyüzden 1.5k yazdım linki fln varmıdır
Sorun olmaz zannımca .

aralarında çok fark varmıdır
xiomi daha bilindik bir marka sıkıntısız çalışır ama diğerini bilemiyorum xiomi bende var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim

xiomi daha bilindik bir marka sıkıntısız çalışır ama diğerini bilemiyorum xiomi bende var yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,573
Üyeler
187,358
Son üye
HercuLess
Geri