Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam anlayamadım ki çizerek gösterebilir misin?hocam s nın kuyrugunu alevlı bısey yapıp yazıyı cember ıcıne alabılırsın mesela
hocam anlayamadım ki çizerek gösterebilir misin?hocam s nın kuyrugunu alevlı bısey yapıp yazıyı cember ıcıne alabılırsın mesela
hocam s yı yazarken yukardan baslıyorsunya hanı kuyruguna gelınce orda bır alev yapıp sola dogru gıderek butun kelımeyı cember ıcıne alabılırsın o alevlehocam anlayamadım ki çizerek gösterebilir misin?
Font kullanımı sektöre göre değişiyor hocam, ne üzerine bir markanın logosu bu?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
2. güzel duruyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fontlar böyle logo böylede kalabilir bilmiyorum çok sade bir logo istiyorum doğru mu yapıyorum sizce?
İnşaat & Yerel Hizmet > Şömine Montajları Ve MağazasıFont kullanımı sektöre göre değişiyor hocam, ne üzerine bir markanın logosu bu?
Sondaki netAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam mesajı göremediniz mi hala siz tasarımcıya benziyorsunuz yardımınıza ihtiyacım varFont kullanımı sektöre göre değişiyor hocam, ne üzerine bir markanın logosu bu?
gördümde cevaplamayı unutmuşum hocamhocam mesajı göremediniz mi hala siz tasarımcıya benziyorsunuz yardımınıza ihtiyacım var
hocam oturaklı font biliyorum da ben yasak değil mi sonuçta ticari amaçlı kullanılacakgördümde cevaplamayı unutmuşum hocam
Alıntıyı görüntüle
helvetica gibi daha oturaklı fontlar tercih edebilirsiniz, yazının yanına minimal bir şömine ikonu yakışabilir.
sans serif var mesalahocam oturaklı font biliyorum da ben yasak değil mi sonuçta ticari amaçlı kullanılacak
Telif neden atsınlar hocam anlamadım lisansını aldıysanız istediğin gibi kullanabilirsinizhocam oturaklı font biliyorum da ben yasak değil mi sonuçta ticari amaçlı kullanılacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sans serif var mesala
lisans yok işte hocamTelif neden atsınlar hocam anlamadım lisansını aldıysanız istediğin gibi kullanabilirsiniz
Genelde bir sorun olmuyor hocam kullanabilirsiniz.lisans yok işte hocambu yukarıda attığım logolar bedava olduğu için yaptım