❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

Hocam çok teşekkür ederim süpersin sayende oldu Alıntıyı görüntüle
başka mail adresimi girdim onunda altta yeşil 300 TL indirim çıkıyor ama normal mailimle girince çıkmıyor sorun mail ile alakalıymış. Tekrar teşekkürder çok makbule geçti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sihirli tiyatro bnde onu bveğendim şuan sipariş verdim :)
Hocam ben başka hesabımıda almak istiyorum 3 tane falan mail daha var. 300 TL indirim uygulanan. Bu bilgisayarda alamam ama değil mi daha?

Hocam çok teşekkür ederim süpersin sayende oldu Alıntıyı görüntüle
başka mail adresimi girdim onunda altta yeşil 300 TL indirim çıkıyor ama normal mailimle girince çıkmıyor sorun mail ile alakalıymış. Tekrar teşekkürder çok makbule geçti.

Sihirli tiyatro bnde onu bveğendim şuan sipariş verdim :)

Ekler

• Screenshot_2024-04-01-23-31-00-252_com.supercell.clashofclans.jpg
    Screenshot_2024-04-01-23-31-00-252_com.supercell.clashofclans.jpg
    2.5 MB · Hit: 175
Çıldıracam yeminle ya, onayla diyorum doğru ülkeyi seçin uyarısı veriyor.

Hocam ben başka hesabımıda almak istiyorum 3 tane falan mail daha var. 300 TL indirim uygulanan. Bu bilgisayarda alamam ama değil mi daha?
Valla hesap kapanırmı bilmiyorum ama pcfeki uygulamada ayarlardan mailden cıkış yapip başka mail ile giriş yapabiliyorsnuz ben öyle girip başka mail ile aldım.İndirim uygulanan başka mail ile alınır gibi gözüküyor ama tespiti durumunda cezası var mı kontrol ediyorlar mı bilmiyorum.

Konu 7K hit almış bu kadar COC oynayan kişi görmek ilginç :D

Valla hesap kapanırmı bilmiyorum ama pcfeki uygulamada ayarlardan mailden cıkış yapip başka mail ile giriş yapabiliyorsnuz ben öyle girip başka mail ile aldım.İndirim uygulanan başka mail ile alınır gibi gözüküyor ama tespiti durumunda cezası var mı kontrol ediyorlar mı bilmiyorum.
Tekrar başka mailden kullanırsanız ve bu fark edilirse hesabınız kalıcı olarak banlanır. Bende yapacaktım ama totom şuanlık yemiyo.

Ama oluyor mu? Oluyor bal gibi. 400 tane farklı heaap aç hepsiyle olur

Google Play'de görüp konusunu açmaya gelmiştim, bilgilendirme için teşekkürler.

Hocam bu Supercell ID ile maili bağlarken işlemci sıcaklığı 20-25 derece artıyor neden oluyor o? @Checkmate

normalde para verip almayı düşünüyordum şansıma bu konuya denk geldim aldım teşekkürler

İos ile bağladım ben hesabı game center üzerinden nasıl giriş yapacağım şimdi bu uygulamaya ya

Geri