Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bende pc den deniyorum hocam 10 sefer falan denemişimdir herhaldepc den dene olur bence ben pc den yaptım şimdi oldu hemen
Bende pc den deniyorum hocam 10 sefer falan denemişimdir herhaldepc den dene olur bence ben pc den yaptım şimdi oldu hemen
sihirli tiyatro yazanı aldım japonya-çin temalı olan.hangisini aldınız hocam. kararsız kaldım. Gölge baya iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam. Hangi arkaplanı aldınız
sihirli tiyatro benim baya hoşuma gitti balkabağı mezarlığı da güzelArka plan önerisi olan var mı?
hocam olmamış gibi bende direkt 0 yazıyorduAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar satın alanlar yazabilir mi ödeme ekranında kartımı ekledim 279 TL yazıyor 0 TL mi çekecek karttawn yoksa tekliften yararlanamadım mı satın al demeye korktum şuanda tıklarsam çekecek sanırım parayı ? olmadı mı ?
İlk ciktiginda faydalanmistim simdi faydalanamor muyumBir kaç ay öncede gelmişti o zaman kaçırmıştım tekrar gelmesi güzel oldu. (Alınmıyor)
Her kullanıcıya olmuyor ben farklı hesaplarla denedim sadece önceden alışveriş yaptığım hesapla alabildimPcden deniyorum olmuyor fiyat 0 a düşmüyor kesin çözümü bilen yok mu ?
Sanırım önceden satın alım yapmış kişilere çıkıyor.Her kullanıcıya olmuyor ben farklı hesaplarla denedim sadece önceden alışveriş yaptığım hesapla alabildim
Alıntıyı görüntüle
Benim durum farklı, tekrar alanlar var bi deneyin isterseniz.İlk ciktiginda faydalanmistim simdi faydalanamor muyum
Sinemalı olan hoşuma gitti japon esintileri varGoogle Play Games - Mobil oyunları Windows PC platformumuzda oynayın
Google Play Games Beta ile mobil oyunlar artık PC'de. Google'ın mobilden PC'ye oyun platformunda büyük ekranın ve daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.play.google.com
bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım
arkaplanlara buradan bakabilirsiniz.Scenery
"Further customize your Village with scenery! You can switch scenery by tapping on your Town Hall and then by selecting the Scenery Button." Scenery surrounds the outskirts of your village. It is purely decorative. You can switch between different Sceneries by tapping on your Town Hall and then...clashofclans.fandom.com
Hocam çok teşekkür ederim süpersin sayende olduSorunu çözdüm görseldeki PC'de Clash of Clans ₺300 indirimli yazıyorsa o mail hesabınızdan girin. Önceki girdiğim mailde böyle bir şey yazmıyordu ondan indirim uygulanmıyordu.
Sihirli tiyatro bnde onu bveğendim şuan sipariş verdimSinemalı olan hoşuma gitti japon esintileri var
Geçen yine vardı böyle. O zaman bunu yapanlar tekrar yapabiliyor mu yoksa sadece ilk kez kullananlar mı yapabiliyorGoogle Play Games - Mobil oyunları Windows PC platformumuzda oynayın
Google Play Games Beta ile mobil oyunlar artık PC'de. Google'ın mobilden PC'ye oyun platformunda büyük ekranın ve daha fazla kontrolün keyfini çıkarın.play.google.com
bu programı indirip hesabınızı girin 300TL oyun içi satın alımı bedavaya yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkaplanlar 279TL arkaplan alacağım
arkaplanlara buradan bakabilirsiniz.Scenery
"Further customize your Village with scenery! You can switch scenery by tapping on your Town Hall and then by selecting the Scenery Button." Scenery surrounds the outskirts of your village. It is purely decorative. You can switch between different Sceneries by tapping on your Town Hall and then...clashofclans.fandom.com
Hayır.Daha önce kullandın mı ?