Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

Belediye binasını 4. seviye yapınca askı açıldı yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi fırsattan yararlanmayı deniyorum ödeme planı sıkıntı çıkardı.

1711993413493.png

Arkadaşlar satın alanlar yazabilir mi ödeme ekranında kartımı ekledim 279 tl yazıyor 0 tl mi çekecek karttawn yoksa tekliften yararlanamadım mı satın al demeye korktum şuanda tıklarsam çekecek sanırım parayı ? olmadı mı ?

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Can Gümüş
başka maille girerseniz aynı hesaba sınırsız alabiliyorsunuz. en azından en son bu olay olduğunda çalışıyordu, 5 6 arka plan aldım 2 hesabıma da
knk denedim olmuyor farklı bir yolu mu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar satın alanlar yazabilir mi ödeme ekranında kartımı ekledim 279 TL yazıyor 0 TL mi çekecek karttawn yoksa tekliften yararlanamadım mı satın al demeye korktum şuanda tıklarsam çekecek sanırım parayı ? olmadı mı ?
olmamış knk olunca 0tl olarak gözüküyor

bu hatayı nasıl düzeltebiliriz 2 farklı kart ile denedim kartı ekliyorum ama fiyat düşmüyor?

Ödeme ekranında indirim düşmüyor

aynen bu kampanya daha öncede olmuştu yine düşmemişti benim.

Bir olayı var ama anlamadım
Sorunu çözebildiniz mi fiyat düşmüyor 2 farklı kart dendim?

Son düzenleme:

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Efe
bu hatayı nasıl düzeltebiliriz 2 farklı kart ile denedim kartı ekliyorum ama fiyat düşmüyor?

Sorunu çözebildiniz mi fiyat düşmüyor 2 farklı kart dendim?
Ya gmaille alakalıydı yada pcyle emin değilim. Başka pcden başka hesapla denedim indirim uyguladı bende.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya beyler bende 0 tl olarak gözüküyor şifremi giriyorum alacam ama işleniyor ekranında kalıyor ne yapmam lazım?

En İyi Cevap
1
0 TL olarak gözükmeyen arkadaşlar Play Store oturumunuzu kapatın başka mail ile giriş yapın sonra 0 tl olarak gözüküyor.
Ama bende alamadım işleniyorda kaldı vazgeçtim uğraşamam daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,124
Üyeler
163,609
Son üye
Sakurai_
Top Bottom