Belediye binasını 4. seviye yapınca askı açıldı yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Şimdi fırsattan yararlanmayı deniyorum ödeme planı sıkıntı çıkardı.
Hocam benim klan var ama bırakmıştım klanda kimse kalmamış şuan 7 seviye 2 kişi var gelmek isterseniz kapımız açıkaktif savaşan klan var mı ya
knk denedim olmuyor farklı bir yolu mu varbaşka maille girerseniz aynı hesaba sınırsız alabiliyorsunuz. en azından en son bu olay olduğunda çalışıyordu, 5 6 arka plan aldım 2 hesabıma da
olmamış knk olunca 0tl olarak gözüküyorAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar satın alanlar yazabilir mi ödeme ekranında kartımı ekledim 279 TL yazıyor 0 TL mi çekecek karttawn yoksa tekliften yararlanamadım mı satın al demeye korktum şuanda tıklarsam çekecek sanırım parayı ? olmadı mı ?
Ödeme ekranında indirim düşmüyor
Sorunu çözebildiniz mi fiyat düşmüyor 2 farklı kart dendim?aynen bu kampanya daha öncede olmuştu yine düşmemişti benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir olayı var ama anlamadım
Ya gmaille alakalıydı yada pcyle emin değilim. Başka pcden başka hesapla denedim indirim uyguladı bende.bu hatayı nasıl düzeltebiliriz 2 farklı kart ile denedim kartı ekliyorum ama fiyat düşmüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunu çözebildiniz mi fiyat düşmüyor 2 farklı kart dendim?
Başka gmail eklersem köy sıfırlanacak değil mi kayıt gidecek.Ya gmaille alakalıydı yada pcyle emin değilim. Başka pcden başka hesapla denedim indirim uyguladı bende.
Ben gmaille oynamıyorum supercell id ile bağlı hesabımBaşka gmail eklersem köy sıfırlanacak değil mi kayıt gidecek.
pc den dene olur bence ben pc den yaptım şimdi oldu hemenYa beyler bende 0 TL olarak gözüküyor şifremi giriyorum alacam ama işleniyor ekranında kalıyor ne yapmam lazım?