purpleveys
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhabalar 20.000 tl kasa+monitör için bütçem var sistem önerisi alabilir miyim
Hocam ikinci el 12k ya anlaştım şöyle bir pc buldum almayı düşünüyorumhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3241...b-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS psu 650w iken 17.300 ediyor, bütçeni bi 1000tl daha artırabilirsen fhd, ıps 144-165hz de bir monitör çakarsın üstüne. Bu paraya bundan güçlü bir sistem varsa ben bilmiyorum, 4060 gücünde.
hocam psu dandik ayrıca kendin ikinci el toplasan daha kaliteli psu ile aynı fiyata aynı sistem çıkar ama fena değil psu değiştiktin sonraHocam ikinci el 12k ya anlaştım şöyle bir pc buldum almayı düşünüyorum
Hocam yaşadığım şehirde maalesef geniş ilan yelpazesi yok sıfır alacağım zamanda fiyatlar yüksek daha pahalıya geliyor o zaman en kötü bunu alır psu çakarımhocam psu dandik ayrıca kendin ikinci el toplasan daha kaliteli psu ile aynı fiyata aynı sistem çıkar ama fena değil psu değiştiktin sonra
iyi fiyatHocam ikinci el 12k ya anlaştım şöyle bir pc buldum almayı düşünüyorum
Fiyatı güzel. Alın geçin.Hocam ikinci el 12k ya anlaştım şöyle bir pc buldum almayı düşünüyorum
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
1000 TL farkla 5600 yükseltebilirsiniz bence güzel fiyat..
Hocam şu sistem bundan daha iyi gibi sankiHocam ikinci el 12k ya anlaştım şöyle bir pc buldum almayı düşünüyorum
rx6800 tek başına 8-10k ikinci elde. Zorlasa max 6700xt'li sistem bulabilir onda da uyduruk bir işlemci vardırGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
2. El dede min rx 6800 sistem toplarsın. Tabi şimdiki fiyatları tam bilmiyorum 2 ay önce baktım en son.