mustafabayrak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 142
- Bütçe
- 150000
B ehliyetim var 6 7 ay sonra bı motor almayı düşünüyorum aklımda YUKİ gp2 var ama emin olamadım boyum biraz uzun kilom 85 civarı önerilerinizi bekliyorum
Aprilla RS 125 E5 ... (keske bende alabilsem)B ehliyetim var 6 7 ay sonra bı motor almayı düşünüyorum aklımda YUKİ gp2 var ama emin olamadım boyum biraz uzun kilom 85 civarı önerilerinizi bekliyorum
YUKİ gp2 top speed 150 görüyor senin önerdiğin biraz yavaş geldiAprilla rs4... (keske bende alabilsem)
Yazılım falan biseyler yapabilirsinYUKİ gp2 top speed 150 görüyor senin önerdiğin biraz yavaş geldi![]()
Yazalımla uğraşmak istemiyorum sağlıklı olmaz gibime geliyor yazılım fazla anlamadığım işler zatenYazılım falan biseyler yapabilirsin
vatan toprağına yakın cg tabii ki bu da soru muB ehliyetim var 6 7 ay sonra bı motor almayı düşünüyorum aklımda YUKİ gp2 var ama emin olamadım boyum biraz uzun kilom 85 civarı önerilerinizi bekliyorum
Hiç bi sıkıntı olmaz limitör kaldırıyor gibi düşün sadece bide 125cc de hız dan çok konfor ve sağlamlık a bakman lazımYazalımla uğraşmak istemiyorum sağlıklı olmaz gibime geliyor yazılım fazla anlamadığım işler zaten
bi bıkmadınız şu top speed sevdasındanYUKİ gp2 top speed 150 görüyor senin önerdiğin biraz yavaş geldi![]()
Ula ilk motorun olacak almışken iyi bişey almak lazımbi bıkmadınız şu top speed sevdasından
İyi motor = Top speed mi ????????Ula ilk motorun olacak almışken iyi bişey almak lazım
Hızlı diye daha iyi olmuyor konfor ve sağlamlık daha önemli hemde ilk motorun bol bol düşüp kalkacaksınUla ilk motorun olacak almışken iyi bişey almak lazım
degilmi fazla anlamıyorum ozaman siz önerin ne almalıyımİyi motor = Top speed mi ????????
Tecrübemde yok valla çok düşüp şaşarmıyımHızlı diye daha iyi olmuyor konfor ve sağlamlık daha önemli hemde ilk motorun bol bol düşüp kalkacaksın