🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Sensei tenden geçeceğim. İyi mi yaptım

Boyutu nasıl acaba ya? ROG Gladius II'den geçmeyi düşünüyorum da ağır seviyorum ama ufak olursa hoşuma gitmez gibi geliyor.

Çektim bi tane hadi hayırlısı.

Son düzenleme:
Boyutu nasıl acaba ya? ROG Gladius II'den geçmeyi düşünüyorum da ağır seviyorum ama ufak olursa hoşuma gitmez gibi geliyor.

Çektim bi tane hadi hayırlısı.
Boyutları yakın, ikisi de var elimde. Gladius 3 Wireless yeni sattım, satmamış olsam foto atardım kıyaslardınız. Ben de Aimpoint aldım bakalım 3 mouse olmasına rağmen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensei tenden geçeceğim. İyi mi yaptım
Değer.

Değişime değmez, M3 4K bende de var. Aimpoint aldım yanına bakalım. Daha önce 3 kez Gladius 3 Wireless kullandım, Aimpoint olanı ilk kez aldım. Çok memnundum Gladius 3'ten elim de biraz büyük diye ama bir tık ağır cidden. 10 gram daha az olsa rakipsiz bir mouse bence.
Aimpoint dediğiniz hangi model hocam?

Aimpoint dediğiniz hangi model hocam?
Şu an indirimi paylaşılan model hocam. Ben Gladius 3 düz kullandım defalarca, Aimpoint'i İbrahim hocamın paylaştığı indirimde görüp o sayede aldım, sağolsun.

Razer Deathadder V2 den geçeceğim çok farkettirir mi ?​

Arkadaşlar maus Geri iadesi Yokmuş Ürünü Bugün teslim aldım Seri no üzerinden Denediğimde Ve Satıcı Firima ile görüştüğümde asus Kampya Kısmında Hata olduğunu Ekipmanı Anlat Faydalanamıyorsunuz

Ekler

• 1712403843087.jpeg
    1712403843087.jpeg
    109.1 KB · Hit: 99
Arkadaşlar mouse Geri iadesi Yokmuş Ürünü Bugün teslim aldım Seri no üzerinden Denediğimde Ve Satıcı Firima ile görüştüğümde asus Kampya Kısmında Hata olduğunu Ekipmanı Anlat Faydalanamıyorsunuz
Vardır vardır. Yazıyor sonuçta

Arkadaşlar mouse Geri iadesi Yokmuş Ürünü Bugün teslim aldım Seri no üzerinden Denediğimde Ve Satıcı Firima ile görüştüğümde asus Kampya Kısmında Hata olduğunu Ekipmanı Anlat Faydalanamıyorsunuz
ufacık bi şakacık dimi :D

Bence trollüyor. 1 mesajı var.
öyleyse sağlık olsun önümüz bayram sevinsin gariban :D ha ödeme yoksa cidden kısıtlı bütce ile alan 1 2 arkadaş oldu onlar için üzülürüm sadece

öyleyse sağlık olsun önümüz bayram sevinsin gariban :D ha ödeme yoksa cidden kısıtlı bütce ile alan 1 2 arkadaş oldu onlar için üzülürüm sadece
Ben de geri ödeme için aldım. Taklaya gelmeyiz inş

Geri