Kesinlikle firsatcilik. Normalde böyle durumlarda almam. Ama farketmeyip almis bulundum. Fiyatin degerine geldigi algisi olusuyor bende o yüzden ucuzmu pahalimi bilemedim. İhtiyacim yok aslinda ama asusun 500tl geri ödemesiyle güzel birsey olabilir.Şuradan kaç saat geçti hemen 150 TL pahalandırmak bilmiyorum
Bende düşündüm şimdi 1650 TL ye gelmiş olucaktı fırsatçılık yapmasalardı alıcaktım 15 dakika geçmedi 150 TL zamı koymuşlar 1800 TL oldu şimdi bilmiyorum alasım kalmadı öğrenci olunca insan 100-200 ün hesabını yapıyor mecburKesinlikle firsatcilik. Normalde böyle durumlarda almam. Ama farketmeyip almis bulundum. Fiyatin degerine geldigi algisi olusuyor bende o yüzden ucuzmu pahalimi bilemedim. İhtiyacim yok aslinda ama asusun 500tl geri ödemesiyle güzel birsey olabilir.
beyler hala alınır di mi yaBende düşündüm şimdi 1650 TL ye gelmiş olucaktı fırsatçılık yapmasalardı alıcaktım 15 dakika geçmedi 150 TL zamı koymuşlar 1800 TL oldu şimdi bilmiyorum alasım kalmadı öğrenci olunca insan 100-200 ün hesabını yapıyor mecbur
Ben aldım yinede 2400 TL ye düşmüş Mart ayında konu açmışlar iyi fiyat demişler baya şimdi birde bu 1800 TL ye geliyor 500 TL Asus casback veriyorbeyler hala alınır di mi ya
Ben aldım yinede 2400 TL ye düşmüş Mart ayında konu açmışlar iyi fiyat demişler baya şimdi birde bu 1800 TL ye geliyor 500 TL Asus casback veriyor
yani alınır o zaman. bir de iadeyi nasıl alıyoruzBen aldım yinede 2400 TL ye düşmüş Mart ayında konu açmışlar iyi fiyat demişler baya şimdi birde bu 1800 TL ye geliyor 500 TL Asus casback veriyor
yani alınır o zaman. bir de iadeyi nasıl alıyoruz
teşekkürler kablolu kullanılabiliyor mu bu mouse?EKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 04/03/2024 - 30/06/2024 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 500 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANINwww.asus.com
kullanılabilir 3 tane modu oluyor . dongle ile , wirelles , kablolu şeklindeteşekkürler kablolu kullanılabiliyor mu bu mouse?
teşekkür ederim alacağımkullanılabilir 3 tane modu oluyor . dongle ile , wirelles , kablolu şeklinde
Değişime değmez, M3 4K bende de var. Aimpoint aldım yanına bakalım. Daha önce 3 kez Gladius 3 Wireless kullandım, Aimpoint olanı ilk kez aldım. Çok memnundum Gladius 3'ten elim de biraz büyük diye ama bir tık ağır cidden. 10 gram daha az olsa rakipsiz bir mouse bence.Yine darmoshark m3 4k ile bunun arasında kaldım. Hazır kampanya varken alınır mı acaba? Değişime değer mi? Kafada deli sorular bırakan indirimlerden biri…