🔥İndirim Asus Rog Gladius III AimPoint 2149 TL

Ortadaki kaydırma bozuluyor. Sayfada aşağı iniyorsun mesela bazen inmiyor bazen yukarı gidiyor falan. Garantiye yollayacağım. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var.
valla 1.5 senedir kullanıyorum. ilk aldığımı başkası kullanıyor şu an hala bi sıkıntısı yokmuş. ayrıca switchleri değiştirilebiliyor içinden yedek switch de çıkıyor. bozulursa değiştirirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alsam mı napsam ya 500 TL de indirim var heralde yanlıs anlamadıysam :D dimi
avuç içi ergonomik mouse seviyosan elinde az bi büyükse şekil olarak daha iyi bi mouse yok piyasada. v3 pro dahil

Bari 60 gr falan yapsalardı. Sürekli almaya niyetlenip ağırlık yüzünden vazgeçiyorum

Silerim hocam ya, şuanda da beyaz mouse kullanıyorum siyah çok sıradan duruyor teşekkürler.
kutu içeriği çok zengin yedek skatez kaliteli grip tape yedek switchler usb dongle uzatıcı switch sökme aparatı vs vs bi sürü şey çıkıyo içinden. yedek switchler biraz kısa ömürlü ama üstündekileri bozana kadar mousetan sıkılırsın zaten. bataryası bana 3 hafta yetiyo. ama bu bataryasının büyük olması muhabbeti yüzünden biraz ağır grip tapesiz 79 gr. tek sorunu bu

razer viper 8khz'den geçilir mi?

Razer Cobra Pro'dan geçilmez heralde. Razer Cobra Pro'da çok iyi mouse değil zaten. 7 ayda scroll bozuldu, bunda da kronikmiş.

Razer Cobra Pro'dan geçilmez heralde. Razer Cobra Pro'da çok iyi mouse değil zaten. 7 ayda scroll bozuldu, bunda da kronikmiş.
Bunda kronik olduğunu ilk defa senden okudum dostum. Kullanıyorum karşılaşmadım forumda da kullanan birkaç kişiyr denk geldim onlar da böyle bir şey demedi.

Harpe girse keşke, bunun shape i de sevmiyorum, ağır olmasını da

valla 1.5 senedir kullanıyorum. ilk aldığımı başkası kullanıyor şu an hala bi sıkıntısı yokmuş. ayrıca switchleri değiştirilebiliyor içinden yedek switch de çıkıyor. bozulursa değiştirirler

avuç içi ergonomik mouse seviyosan elinde az bi büyükse şekil olarak daha iyi bi mouse yok piyasada. v3 pro dahil
Şarjı ne kadar gidiyor hocam

scroll nasıl değişiyor? sende ve arkadaşında sorun olmaması kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

scroll nasıl değişiyor? sende ve arkadaşında sorun olmaması kronik sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

gladius ııı ün switchleri aynı mı bilmiyorum aimpointte böyle bi sorun yok. bazı kişilerde sorun olmuş olsa bile bu klronik olduğu anlamına gelmiyor.

Şarjı ne kadar gidiyor hocam
bana 3 hafta civarı gidiyor günde 4 5 saat kullanıyorum ortalama

Geri