Ne sorunu hocamBende var. Eğer güncellenmiş bir sürümü falan değilse kronik scroll sorunu var. Alacakların haberi olsun.
İnceleme yaparsak sanırım geri ödeme. Linki var mı ?
Ortadaki kaydırma bozuluyor. Sayfada aşağı iniyorsun mesela bazen inmiyor bazen yukarı gidiyor falan. Garantiye yollayacağım. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var.Ne sorunu hocam
İnceleme yaparsak sanırım geri ödeme. Linki var mı ?
Var sanırım dime?ASUS EKİPMANINI ANLAT
www.gaming.gen.trEKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 04/03/2024 - 30/06/2024 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 500 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANINwww.asus.com
Evet var.Var sanırım dime?
Evet var.
Aldım, çok teşekkürler.ASUS EKİPMANINI ANLAT
www.gaming.gen.trEKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey
FİKRİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ! ASUS ÜRÜNÜNÜZÜN İNCELEMESİNİ 04/03/2024 - 30/06/2024 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLAYIN, 500 TL PARA ÖDÜLÜ VEYA 30 EURO DEĞERİNDE GAMESPLANET KODU KAZANINwww.asus.com
2 gün önce siteden sipariş verdim mağazan teslim alma seçeneği ile. Öğlende mağazadan teslim aldım. 2479 TL ye siyahını. O zaman Beyazı 4500 liralardaydı. Şimdi ise ikisi aynı fiyata 2.149 TL ye şubattan beri bu mouse un gelmesini bekliyordum. Keşke iki gün daha bekleseymişim şanssızlığında bu kadarı.ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Siyah V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA00)
ROG Gladius III Wireless AimPoint 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)
ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensörwww.gaming.gen.tr
EKİPMANINI ANLAT - End User Review Program|ASUS Turkey