18k yurt dışı iphone 15 almak mantıklı mı

Sanırım değil evet dolandırıcı. İlan numarası ile sahibinden üzerinden arattığınız zaman çıkmaz.

Elemanın normal ilanı varsa atsana az uğraşayım dur alamadım havale yapayım edeyim diyip bir gün boyunca uğraşayım 😂
Hocam dikkat edin. Telefon numaranız dan sizin bilgilere ulaşırlar. Uğraşmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar benim gbt mi atti WhatsApp dan.

napsam numarayı polise mi versem karşı tarafın

Sıkıntı yok hocam. Telefondan ulaşsın iki söverdim 😁 Sipariş geçer gibi adres kısmına sayasöve girdim ama ilerlemiyor 😂

Ben başka bir uygulama üzerinden sozde fırsatçılık yapip yd 15 pro maxi 32 bin TL'ye alacaktım başıma bunun gibi dolandırıcı musallat oldu. Elden almaya uğraştım ama sahte pttavm ve sahibinden pro linki atmaya çalıştı.

İPhone 11-13 kullanmış birisi olarak gerçekten alınır. 15 serisinde sadece 15 Pro modeline yükseldim.

Yurtdışı bu kadar modele bakıp S23 Ultra alıp geçtim. Gayet memnunum. Sizinde işinizi 13 görür. Oyun ağırlıklı olacaksa Xiaomi 13T Pro tavsiye ederim.

Bu kuralın değişeceğini hiç düşünmüyorum. Mecbur olduklarını bilmeniz yeter. Bizi düşündükleri için değil. Her yıl gelen turistler için 4 ay yani 120 gün açıyorlar. Geçenlerde o süreci turistler için 6 ay 180 gün yaptılar...
Türkiye diyorsun ne diyorsun hocam her şeyin bir yolu bulunur yeterki yapmak istesinler :)

İPhone 11-13 kullanmış birisi olarak gerçekten alınır. 15 serisinde sadece 15 Pro modeline yükseldim.

Yurtdışı bu kadar modele bakıp S23 Ultra alıp geçtim. Gayet memnunum. Sizinde işinizi 13 görür. Oyun ağırlıklı olacaksa Xiaomi 13T Pro tavsiye ederim.
S23 de var aslında hangisi iyidir sence 13 mu s23 mu fikirlerinizi almak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri