SadeceBirisi.
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,715
En sonunda yapacam mecburolm o kardeş zarar bak camdan at diyom 3 konudur.
Geçen monitörünü kıran kardeş mi? Ne biçim bi imtihan la bu. Bence artık sert bi şekilde uyar.Benim akıllı kardeşim foruma bakarken koluma ağda yapıştırdı yarısını cekti diğer yarısını yavaşça kaldırdım sabunla yıkadım sıcak suyla . Hızlı uzaması için kesin bir şey var mı sarımsak dışında
Evet. Anlamıyor ki uyarıdan.Geçen monitörünü kıran kardeş mi? Ne biçim bi imtihan la bu. Bence artık sert bi şekilde uyar.
Hocam ben seviyorum kılımı tabi aşırısı çok kötü ama birazda olması lazımBir şey olmaz 1.5haftaya uzar. Kol kılı almanın da erkrklikle alakası yok. Kıl kadar iğrenç, negatif bir doku yok.
Bakalım kim "kalktı" yazacakBenim akıllı kardeşim foruma bakarken koluma ağda yapıştırdı yarısını cekti diğer yarısını yavaşça kaldırdım sabunla yıkadım sıcak suyla . Hızlı uzaması için kesin bir şey var mı sarımsak dışında
kolunu agda ile al hızlıca uzar knk bişey olmaz tenin açılır AYOLBenim akıllı kardeşim foruma bakarken koluma ağda yapıştırdı yarısını cekti diğer yarısını yavaşça kaldırdım sabunla yıkadım sıcak suyla . Hızlı uzaması için kesin bir şey var mı sarımsak dışında