AM4 DDR4'ten AM5 DDR5 Upgrade Yapıyorum Sizce Nasıl?

ddr5 ram fiyatları çok pahalı rgb ile düz model arasında 1000-1200 TL oynuyor ne yapsam bilemedim

Bitfenix cube :
Cfm : 63
RPM : 2000
Pompa devri : 5500rpm

Deepcool :
Fan rpm : 2250
Cfm : 85
Pompa devri : 3100

Sıvı soğutma seçerken dikkat edilmesi gerekenler:
✓ Pwm aralığı
✓ hava akışı
✓ hava basıncı
✓ radyatör kalınlığı
✓ pompa devri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon indirimsiz fiyata bakmışım

Ram konusuna ne diyorsun? Hangi Corsair rami alıyım? CL30 olanı 5.5K CL36 olanı 4.8K
Bunu al gayet kalitelidir tavsiye ederim

Bitfenix cube :

Deepcool :

✓ Pwm aralığı
✓ hava akışı
✓ hava basıncı
✓ radyatör kalınlığı
✓ pompa devri

tasarımı kötü çirkin bişeye benziyor beğenemedim bir türlü ben :D

Bitfenix cube :

Deepcool :

✓ Pwm aralığı
✓ hava akışı
✓ hava basıncı
✓ radyatör kalınlığı
✓ pompa devri

Teknik özellik olarak Lexar ram gerçekten cezbedici, fiyatı da gayet iyi ama aynı fiyata Corsair olunca ne bileyim elim Lexar a gitmiyor gibi ya

lexardan bahsediyorum dostum sıvı soğutucu deepcool alacağım gibi zaten
Lexar bu işlerin cook eskiden beri içinde adamlar bilgisayar sektöründe 1950 li yıllardan beri üretim yapıyorlar yazıcılar ile başlandı sonra depolama birimleri, flaş diskler ,ramler diyerek gitti kullanılan çipler kaliteli malzeme kalitesi de gayet güzel ben gözün kapalı alırdım

Teknik özellik olarak Lexar ram gerçekten cezbedici, fiyatı da gayet iyi ama aynı fiyata Corsair olunca ne bileyim elim Lexar a gitmiyor gibi ya
Lexar 6400mhz cl32 bana kalırsa lexar al he ben bildiğimi alayım dersen Corsair de alabilirsin

Lexar 6400mhz cl32 bana kalırsa lexar al he ben bildiğimi alayım dersen Corsair de alabilirsin

Lexar bu işlerin cook eskiden beri içinde adamlar bilgisayar sektöründe 1950 li yıllardan beri üretim yapıyorlar yazıcılar ile başlandı sonra depolama birimleri, flaş diskler ,ramler diyerek gitti kullanılan çipler kaliteli malzeme kalitesi de gayet güzel ben gözün kapalı alırdım

Valla zaten sağlam bir anakart var elimde, ufak ince ayarlarla çok zorlamadan CL değerlerini düşürebilirim, belki birazda frekansa boost yapabilirim, marka bilinirliği açısından Corsair daha cazip geliyor.

Gördüğüm kadarıyla kimse yazmamış ama 4060 verip 3080 koymazdım sisteme. Tamam görünürde 3080 güçlü ama dlss 3 desteğini düşünmek gerekiyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,666
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri