Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
İlk golden sonra da yazmıştık. Orta saha futbola yabancı. Çağlar ile kaledeki şahıs da iki gol yedirdi malesef.
Çıktığı Kadroya Bak Hocam !İlk golden sonra da yazmıştık. Orta saha futbola yabancı. Çağlar ile kaledeki şahıs da iki gol yedirdi malesef.
Aynen Öyle Hocam Sanki Turu Garantilemişte Rotasyon Yapıyor Beyfendi .Defanstan kısa pasla çıkmaya çalışıyorsun ama iki ortasahanda 8 gibi oynayıp mücadele dahi etmiyor gönderdiği crespo ikisinden de iyiydi sağlık ve kondisyon ekibine güvenmeye devam
Yani teknik direktörlükten anlamayan adam bile şu ikiliyi deplasmanda 6 numara olmadan oynatmaz bu ikiliyi oynatıyorsan biri zaten hayalet diğeri hazır değil arkalarına 6 koyda toplasın onları
kaleci de kafasında bitirmiş lig bitince gider
Devre arasında giden emre mor lincoln crespo bartuğ elmaz şuan ilk 11 oynardı, hadi lincoln çok büyük sakatlıktan çıktı diğer üçünü hangi akla hizmetle gönderdin. Daha müzmin kingi kadroya yazıp kenti yazmadığını hele şu maçta oynatmadığını yazmadım bile jesusun arda takıntısı vardı yönetim zorla oynattı yani bazı şeyler için gerekirse yetkiyi kullanın matematik yalan söylemez bu kadar sakat oyuncu olamaz şu orta sahayla rotasyona bile çıkmazsın 2-1 bitse iyi olur evde yeneceksin artık halen orta saha oynuyorAynen Öyle Hocam Sanki Turu Garantilemişte Rotasyon Yapıyor Beyfendi .
Bu Kadro Resmen Rotasyon Kadrosu Neye Güvenerekten Bu Kadro İle Çıkıyor Don Lastiği Anlamak Zor Gerçekten .
Miha Zajc Zaten Kadroya Çok Nadir Giren Oyunculardan .
Sana Demezlermi Crespo Neden Gitti , Lincon Neden Gitti Diye .
3 Oldu Hocam İsmail İstifa Direk .Devre arasında giden emre mor lincoln crespo bartuğ elmaz şuan ilk 11 oynardı, hadi lincoln çok büyük sakatlıktan çıktı diğer üçünü hangi akla hizmetle gönderdin. Daha müzmin kingi kadroya yazıp kenti yazmadığını hele şu maçta oynatmadığını yazmadım bile jesusun arda takıntısı vardı yönetim zorla oynattı yani bazı şeyler için gerekirse yetkiyi kullanın matematik yalan söylemez bu kadar sakat oyuncu olamaz şu orta sahayla rotasyona bile çıkmazsın 2-1 bitse iyi olur evde yeneceksin artık halen orta saha oynuyor
Al sana zajc evine götürürsün 3-0
Yönetimde azıcık delikanlı adam varsa görevden alır iki kupa birden gitti3 Oldu Hocam İsmail İstifa Direk .
Bu Kadro Jorgede Olsa Fena İş Yapardı Mallık Resmen Jorgeyi Gönderip İsmaile Düşmek .Yönetimde azıcık delikanlı adam varsa görevden alır iki kupa birden gitti
Bu Maç İsmaile Yazar Net .Fener yine bildiğimiz gibi bu sefer ne bahaneleri olacak çok merak ediyorum, belki sniper ile birisi vurulur da penaltı falan olur.
yeni aklına geldi değişiklik son 30 dakika artık nasıl biterse maçBu Kadro Jorgede Olsa Fena İş Yapardı Mallık Resmen Jorgeyi Gönderip İsmaile Düşmek .