Neler Yeni

⚽ Avrupa Konferans Ligi ⚽ Olympiakos - Fenerbahçe ⚽

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
net şekilde söyleyebilirim takım bildiğiniz hem ismail kartalın hemde krunicin arkasını topluyor bu 2 si takımı bitirdi zahj şu zamana kadar çok görmedim krunic kadar lanet milan dan geldi başımıza bela milan bu 100 bin euro bile etmeyecek adamı 4 milyonamıydı 5 milyonamıydı neydi kitledik diye stadyumda tarantellamıydı neydi italyanın milli dansı onu oynamıştır arkadaş bela bu adamı kadroda gördükçe maçı kapatıyorum top kaptırıp gol yememize rağmen birde oyundan çıkarmıyor ya herkes çatlıyo batshuai nerde diye bizim meteroloji uzmanı ve aynı zamanda jeolog olan ismail kartal krunici oynatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

baceo yu kavga çıkar diye almış herhalde Allahın ruh hastası onu oynatmak için sinirlendirmek lazım valencia gibi.

kadıköyde de bu sövecem olmayacak onun bunun çocuğunu kadroya koyarsa maçın sonucuna bile bakmam.

Benzetmeyi ben buldum Galatasaray : Reis tamammı ali koç : devlet b. İsmail kartal : Kılıçdar başka açıklaması varsa buyursun gelsin.

Son düzenleme:

Kürşat Arslan

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1712910476150.png

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
1 gol de caglar yuzunden.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,600
İsim
Oğuz
Haklılık payiniz var. Ama makarnacilar gibi sizlerinde bu aralar çok atv-ahaber seyrettiginizi düşünüyorum.
Yav Allah için siyaset ne alaka Futbol ne alaka.
Çıkıp da bana gerçekten Fenerli olup da Ali Koç'u savunan birini göster. Fener'e falan salladığım yok ama bu adam sizi kaç sezondur yalanlarıyla kandırıyor yine geliyor kulübe. Ali Koç istifa diyorsunuz bu adam yine bir şekilde kandırıyor.
Ne zarar varsa hep adamdan oldu. Böyle takım yönetilmez bilader. Bu adamı destekleyen de takım sevgisini sorgulasın.
Bu adam takımı başkanlık değil taraftar psikolojisiyle yönetiyor. Taraftar olabilecek adam Koç soyadı sayesinde gelip size başkanlık yapıyor.
Her sezon aynı şey.

Top Bottom