Ruffian
80+ Silver
Dahası
net şekilde söyleyebilirim takım bildiğiniz hem ismail kartalın hemde krunicin arkasını topluyor bu 2 si takımı bitirdi zahj şu zamana kadar çok görmedim krunic kadar lanet milan dan geldi başımıza bela milan bu 100 bin euro bile etmeyecek adamı 4 milyonamıydı 5 milyonamıydı neydi kitledik diye stadyumda tarantellamıydı neydi italyanın milli dansı onu oynamıştır arkadaş bela bu adamı kadroda gördükçe maçı kapatıyorum top kaptırıp gol yememize rağmen birde oyundan çıkarmıyor ya herkes çatlıyo batshuai nerde diye bizim meteroloji uzmanı ve aynı zamanda jeolog olan ismail kartal krunici oynatıyor.
baceo yu kavga çıkar diye almış herhalde Allahın ruh hastası onu oynatmak için sinirlendirmek lazım valencia gibi.
kadıköyde de bu sövecem olmayacak onun bunun çocuğunu kadroya koyarsa maçın sonucuna bile bakmam.
Benzetmeyi ben buldum Galatasaray : Reis tamammı ali koç : devlet b. İsmail kartal : Kılıçdar başka açıklaması varsa buyursun gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
baceo yu kavga çıkar diye almış herhalde Allahın ruh hastası onu oynatmak için sinirlendirmek lazım valencia gibi.
kadıköyde de bu sövecem olmayacak onun bunun çocuğunu kadroya koyarsa maçın sonucuna bile bakmam.
Benzetmeyi ben buldum Galatasaray : Reis tamammı ali koç : devlet b. İsmail kartal : Kılıçdar başka açıklaması varsa buyursun gelsin.
Son düzenleme: