POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Ne temmuzu la Ağustos. 8 Ağustos 03.00
Ne temmuzu la Ağustos. 8 Ağustos 03.00
Yaz aylarında çıkacak dediler senin dediğin ay kış oluyor bence sözlerinde dururlarCS2'nin muhtemel çıkış tarihi kasım ayıdır.
Katılıyorum en azından en kötü ihtimalle yıldönümü olan 21 Ağustos günü çıkarBende açık beta olacağını düşünüyorum çünki bu yaz yetişmesinin başka bi yolu yok. Dust2 neden bu kadar uzun süre kaldı o da garip ama artık 2 harita birden getiriyorlar ve daha kısa duruyor haritalar. Sıradaki haritalar Inferno ve Anubis olacakmış. ondan sonrası önemsiz bana kalırsa zaten tüm haritaları getirmiş sayılıyorlar aktif havuzdaki.
Ağustos sonuna kadar en kötü açık beta görürüz diye düşünüyorum. Ama bu harita getirdikleri güncellemelerde aynı sırada cs2 erişimi de veriyorlar bi çok kşiye. O yüzden rekabetçi oynamak lazım bol bol.
Beta test kullanıcısı olmuşsun sanırım denemekte fayda var zararlı bir şey değil yükle girBana böyle bir şey geldi ne demek oluyor ? Alıntıyı görüntüle
Sınırlı teste davet almışsın knk indir oynaBana böyle bir şey geldi ne demek oluyor ? Alıntıyı görüntüle
Bu arada kaç saatin var ?Bana böyle bir şey geldi ne demek oluyor ? Alıntıyı görüntüle
Birde sen oyuna girdiğin zaman bildirim çıkmadı mı karşına ? Neden buradan bakma gereği duydun ki eğer bildirim hatası varsa belki bana bile gelmiş olabilirBana böyle bir şey geldi ne demek oluyor ? Alıntıyı görüntüle
360 saatim var.Bu arada kaç saatin var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde sen oyuna girdiğin zaman bildirim çıkmadı mı karşına ? Neden buradan bakma gereği duydun ki eğer bildirim hatası varsa belki bana bile gelmiş olabilir
Şaka mı ya 6.000 saatim var ulan çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum360 saatim var.
oyunda bildirim geldi zaten yanlışlıkla kabul ettim
Hocam sat bana hesabı360 saatim var.
oyunda bildirim geldi zaten yanlışlıkla kabul ettim
teklifin nedirHocam sat bana hesabı
500 vereyimteklifin nedir
Ver de bi 10 dk ateş edeyim .dBana böyle bir şey geldi ne demek oluyor ? Alıntıyı görüntüle