KTimur
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
6700 XT kullanıyorum gelirse ve desteklediği oyun sayısı çok olursa muhteşem olur VRAM sıkıntım da yok.Evet teknoloji kanalları arasından güvenilir bir isim olan moore's law Is Dead FSR 3.0 için bazı çıkış tarihi açıklamaları yaptı. Bundan önce NVIDIA donanımlara destek sunmayacağı AMD kartlara entegre şekilde gelebileceği söylenildi RX 7700 XT ile RX 7800 XT eylül başları gibi çıkış yapacak hemen bundan önce ağustos sonu gibi FSR 3.0 çıkması bekleniyor. Üstelik Gamescom var o zamannlarda tam yeri denebilir.
Bir de yıllarca beklenen Starfield oyununun AMD ekran kartı tasarımı yapıldı biliyorsunuz AMD bu oyuna kendi içinde destek verecek gibi görünüyor. Ben 6 Eylül diyorum FSR 3.0 için bu olay da NVIDIA tarafında 2 firmanın kızışacağını gösteriyor bu sefer de NVIDIA'dan RTX 3000 serisine DLSS 3 getiriyoruz denilirse kimse şaşırmasıni gayet olabilen bir şey sonuçta 2 tarafta kartlarının durduğu yerden hiçbir ayar yapmadan daha yüksek çözünürlük akıcı oyun deneyimi olmasına olanak tanıyacak. Aynı zamanda NVIDIA Reflex'in aynısı olan AMD tarafında Hyper RX teknolojisi de bir o kadar önemli.
Test edildiği üzere oynalıan oyunda 90FPS 30Ms alan bir oyun HYPER RX açıkken 160FPS 11Ms değerleri alıyor. Düşüncelerinizi yazın ama rica ediyorum 2 firma fanboyları gelip ortalığı kızıştırmadan tatlı tartışmalı bir paylaşım yapalım. Herkese hayırlı olsun şimdiden herkese iyi Sosyaller. (Benim Fikrimce DLSS kadar olmasa bile insanlar çok işine yarayacağını düşünüyorum bu arada gene aynı haberlere göre kare oluşturma kısmında bence sürprizler olacak)
AMD FSR 3.0 için geri sayım başladı: İşte beklenen tarih
Nvidia DLSS 3.0'a rakip olması beklenen FSR 3.0'ın çıkış tarihi ortaya çıktı. Peki AMD'nin yeni nesil çözünürlük ölçeklendirme teknolojisi ne zaman geliyor? İşte beklenen tarihwww.donanimhaber.com