Bende önümüzde ki Çarşamba atayım bariSalı günü atmayı düşünüyorum ben o yüzden dedim .
Cs2'nin ilk görüntülerini ve çıkacağını söyleyen kişi ismini unuttum 14 haziranda demiştiMalum yaz aylarına girdik sayılır sizce CS 2 ne zaman çıkacak tahminleri alalım ?
Benim tahminim yaz indirimleri başladıktan önce veya sonra ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü çıkacağını düşünüyorum
Bende önümüzde ki Çarşamba atayım bari
ne diyo burdaAlıntıyı görüntüle
tick ile yapılan videoda bu var ne kadar doğru bilemem
7-15 yani temmuz 15 diyor olabilirne diyo burda
7-15 yani temmuz 15 diyor olabilir
Kanka 1 günde cssiz dur ölmezsin ya ben kusacam artık oyunun ortasına
Bende öyle düşünüyorum 1 hafta sonra çıkması artık imkânsız gibi Ağustos ayının 21'nde çıkacağını düşünüyorum çünkü daha yeni yeni şeyler ekleyip test ediyorlar fakat herhangi bir hata kalmadıysa çıkabilir ama dediğim gibi sanmıyorumBugün gelen güncellemede köklü değişiklik yapılmış. Bence yıl dönümüne kadar güncellemeler gelir ve yıl dönümünde çıkar.
shiva .dİsteyen eklesin güncelleme geldiğinde beraber girip test ederiz.
Yeni bir oyun olsa açarsın eksikleri giderirsin. Ama köklü bir oyunda hazır olmadan açarsan oyuncuyu böler diye düşünüyorum.Bende öyle düşünüyorum 1 hafta sonra çıkması artık imkânsız gibi Ağustos ayının 21'nde çıkacağını düşünüyorum çünkü daha yeni yeni şeyler ekleyip test ediyorlar fakat herhangi bir hata kalmadıysa çıkabilir ama dediğim gibi sanmıyorum