CS 2 Çıkış Tarihi Tahminleri

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,156
Malum yaz aylarına girdik sayılır sizce CS 2 ne zaman çıkacak tahminleri alalım ?

Benim tahminim yaz indirimleri başladıktan önce veya sonra ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü çıkacağını düşünüyorum

14 haziran denmiyor mu?

14 Haziran çarşamba gece 02:00 kuvvetle muhtemel.😀

Eee iyi o zaman bende format atmayı düşünüyordum bilgisayara 14 Haziran tarihini bekleyeyim

Bence at gitsin temiz temiz oynarsın bitane program yüzünden carttan curttan çalışmaz falan uğraşma ondan sonra.

Bence at gitsin temiz temiz oynarsın bitane program yüzünden carttan curttan çalışmaz falan uğraşma ondan sonra.
Şimdi atarsam CS indirmeden duramam o yüzden CS 2 çıksın bir ondan sonra atayım temiz temiz CS 2 kurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CSGO üzerine CS2 Update ettiğimizde kesin bir sorun çıkacak diye düşünüyorum VALVE güven olmaz

Şimdi atarsam CS indirmeden duramam o yüzden CS 2 çıksın bir ondan sonra atayım temiz temiz CS 2 kurayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CSGO üzerine CS2 Update ettiğimizde kesin bir sorun çıkacak diye düşünüyorum VALVE güven olmaz
Salı günü atmayı düşünüyorum ben o yüzden dedim .

Geri